Liga a 2-a

Gavrilă, adversarul UTA-ei în noul sezon?





„Mariajul” dintre Campioana Provinciei și Ionuț Gavrilă s-a încheiat printr-un memoriu câștigat de fotbalist la Federație. Fundașul stânga, care a prins destule minute oficiale în eșalonul secund pe finalul stagiunii secunde, s-a antrenat cu UTA II până ce situația sa a fost definitiv clarificată, însă de la începutul săptămâni a ajuns la Timișoara, în curtea Ripensiei. Alexandru Pelici i-a apreciat imediat calitățile fotbalistice și, la finalul amicalului cu Luceafărul Oradea (scor 3-3), a spus pentru Liga2.ProSport.ro.: „Ne-a convins. Vom discuta să semnăm cu el”.

Gavrilă a făcut parte din generația 2001 a UTA-ei, el sosind sub comanda lui Sandu Gaica și Adi Ungur în august 2018. Fotbalistul de picior stâng a început fotbalul la vârsta de 12 ani în satul natal Movila, din județul Ialomița. A făcut-o sub comanda lui Petre Bolânu, la gruparea locală de Liga 5-a, după care a făcut pasul la LPS Buzău. Apoi, a fost antrenat de arădeanul Dan Stupar la Centrul de Excelență Mureș până în urmă cu un an. Bineînțeles, Ionuț Gavrilă e variantă de junior în Liga 2-a, pe postul său la UTA, Laszlo Balint contând de acum pe Rareș Deta.









3 comentarii

  1. Nefiind arădean ,nu știu dacă e celălalt Gavrilă parca mijlocaș ,nu a fost tentat sa ramina.Sa intri la echipa mare ,să lași o impresie bună și să pleci ,nu e inspirație buna .Pe deasupra preferă o echipa modesta..Eu cred că el sau anturajul imediat au luat decizia cu mult înainte ,Gavrilă ,ca fundaș era peste Copaci. Au așteptat termenul de neplata și au acționat . Păcat !

    0
    0
  2. Si din ce sa trăiască daca mai mari conducători nu ău fost în stare să plătească un salar de junior din vrajelile lu meszar alea nu tin de foame

    0
    0
  3. UTA ,păstrând proporțiile ,are Academie de fotbal . Deci Gavrilă era ,,student” la fotbal. A stat cât a avut bani mai mult de la el. La Oxford sau la alta facultate îți dă bani daca ai 9 și 10. Am mai spus .Halep a dat bani de la ea la început la turnee ..În club daca doi trei nu vad valoarea unui jucător e și un alt treilea care vede și are cuvînt..Și echipe mari mai pierd juniori De curind chiar Barcelona . Probabil că la Gavrilă a fost un calcul sau și-a cerut mai mult. Nu știm amănunte ca la Dorin Toma .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button