UTA Arad

Se „atacă” și partea de nocturnă pe arena din Calea Aurel Vlaicu: LED-uri în loc de vechile lămpi

Procesul de montare a scaunelor pe noua arenă „Francisc Neuman” a demarat de ieri, firma arădeanului Florin Bălan fiind cea care a câștigat licitația pe această felie. Fostul președinte al UTA-ei de la finalul anilor ’90, reprezentant și Errea în România, e deseori văzut pe șantier pentru a se asigura că lucrările avansează, însă în acest moment e greu de avansat un termen la care tot stadionul va fi „îmbrăcat”.

Cert este că Fed Spiel Sport SRL a comandat scaunele marca Omsi din Italia, ele sunt confecționate din polietilenă ignifugată și sunt certificate de FIFA și UEFA. Totodată, la sectoarele rezervate presei se vor monta, probabil, scaune rabatabile, iar la VIP acestea ar urma să fie și captușite.

Dar, tot din această săptămână s-a „atacat” și partea de nocturnă. Câțiva muncitori s-au apucat de demontarea vechilor lămpi, lămuririle venind din partea Primăriei: ”Lămpile de pe stadionul UTA trebuie schimbate întrucât nu mai corespund. Numărul de lucşi pe metru pătrat în cazul unui stadion acoperit este diferit faţă de cel al unui stadion descoperit, cum a fost până acum stadionul municipal <<Francisc Neumann>>”.

Altfel, pe 24 august, Răzvan Burleanu și-a anunțat prezența la Arad la evenimentele legate de ”120 de ani de fotbal în România”. Cu această ocazie, președintele FRF va face și o vizită de lucru pe arena din Calea Aurel Vlaicu, putându-și da cu părerea despre o posibilă omologare parțială a acesteia, în așa fel încât UTA să se întoarcă, în sfârșit, acasă încă din acest an. Doar că asta ar însemna ca lucrările să fie urgentate și la nivel de vestiare, închiderea stadionului și partea de securizare a peluzelor și tribunelor.

Comentarii Facebook

12
1

14 comentarii

  1. Eu imi tai pla jos si o dau să o mânce falca dacă in 2019 va fi organizat un meci pe noua arena!

   10

   2
 1. E hilar si se vede pe fata ca e doar de imagina montarea scaunelor, sunt multe altele de facut la stadion dar ei monteaza scaune. Montat balustrade, finisaje interiore, garduri, alei, inchise tribunele, etc.

  14

  4
 2. Reportaj pe Digi de la stadion. Apare Balint care arată importanta stadionului pentru echipa. S-a avansat cifra de 12.000 locuri . Venirea lui Burleanu pare a coincide cu darea parțial în folosință .Restul finisajelor vor mai dura.Semnalul major și care e ,,,offul” principal e montarea gazonului. Luna cu noroc pare a fi septembrie. BAFTA !!

  6

  3
  1. Hai sa nu aberam. Ce nu ai facut in 5 ani o sa faca in 2 luni, plous ca gazonul are nevoie de 3 luni minim sa se prinda bine daca nu vrem sa zbaore brazde la primul meci.

   11

   3
 3. Pai, normal ca, si-a anuntat vizita BURLEANU la ARAD la sfarsitul lui august si toate trebuiesc puse la punct !!! A dat roade avalansa mare de critici de la suporterii din Arad si din tara si iata ca, rezultatele incep sa apara !!!

  6

  1
 4. Era evident ca fost nocturna nu mai e buna ptr noul stadion. Atunci intreb eu de ce nu s-a dat jos de la inceput si umplut acolo cu locuri ptr spectatori, In loc sa avem un oval un stadion plin avem 4 tribune/peluze izolate. Se mai castigau multe locuri daca in locul nocturnei vechi se inchidea acolo. Cel putin 1000 poate spre 2000 locuri.

  7

  0
  1. dar cine sa gandeasca?…eu am spus la mumentul respectiv ca putea fi deplasat gazonul de pe UTA pe Motorul si aveam iarba naturala pe Motorul si mai putin accidentati la echipa, dar cine sa gandeasca ? INCOMPETENTA E IN FLOARE IN ROMANIA .:!

   0

   0
 5. in mod normal dupa cativa ani va urma o modernizare a acestui mini stadion tribunele vor putea fi egalizate iar la margini se vor putea inchide cred xa dalca din start a facut un proiect incomplet ca sa se poata adauga ulterior lucrari si bani se vede clar asta cu ochiul liber in plus cred ca in viitorul indepartat va mai trebui un stadion olimpic cu pista atletism etc pt ca aradul are traditie la aceste sporturi acum sa vedem daca prindem un primar gen bolohan de la oradea cu bibart si pdl ramanem in izmene!

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close