Fotbal judetean

Liga a IV-a Arad debutează pe 17 august cu 13 competitoare, primul tur al Cupei României e programat pe 10-11 august





Ultima zi de înscriere în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a Arad a coincis cu o ședință de Birou Executiv a Asociației Județene de Fotbal. Cu această ocazie, s-a luat la cunoștință de retragerea celor de la Cetate Săvârșin și absența celor de la Semlecana Semlac, care, conform celor declarate pentru sportarad.ro în urmă cu două săptămâni, nu vor profita de beneficiile promovării.

Așadar, la startul ediției 2019-2020 se vor prezenta doar 13 formații: Unirea Sântana, Frontiera Curtici, Victoria Zăbrani, ACS Socodor, UTA II, Păulișana Păuliș, Podgoria Pîncota, CS Glogovăț, CS Ineu, Șoimii Șimand, Victoria Felnac, Speranța Turnu și CS Beliu. Așa stând lucrurile, debutul stagiunii nu va mai avea loc pe 10 august, cum era programat inițial, ci o săptămâna mai târziu, pe 17 august.

Se vor juca și două etape din retur, urmând ca partea a doua a campionatului să debuteze la mijlocul lunii martie. Țintarul va fi stabilit la mijlocul săptămânii viitoare. Primul tur al Cupei României, faza județeană, va cuprinde 20 de jocuri, cu echipele din Liga a 6-a și a 5-a și se va desfășura în 10-11 august 2019. Echipele de ligă a patra, mai puțin UTA II, vor intra în turul 2, pe 28 august, alături de cele 20 de câștigătoare din turul 1.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button