”Cu criticile patronului suntem obișnuiți. Deși le-a transmis într-o conferință de presă realizatorilor de emisiuni să nu-l mai sune după meciuri pentru că nu vrea să-și mai critice fotbaliștii, aceștia îl sună mereu, știind că răspunde și se descarcă, spunând exact ceea ce gândește, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deține. 

Deranjant este însă că apar alte persoane care bat câmpii, făcând comentarii total nelalocul lor. Nu că n-ar fi făcut toată viața așa ceva. 

loading...

Dennis Man este singurul fotbalist dintre cei care au jucat în vara asta pentru echipa națională și pentru selecționata U21 care a evoluat în meciuri oficiale în sezonul care a început. Nedelcearu, Băluță, Hagi și Pușcaș au avut vacanță, n-au jucat nicio secundă în meciuri oficiale, iar când Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman erau în vacanță, Dennis era în cantonament cu echipa națională. 

Marilor <<specialiști>> care discută de criza de formă a unui jucător de 20 ani, le-aș recomanda să analizeze câteva faze din iunie-iulie, perioadă în care unii dau autografe și pun boomerang-uri pe Instagram:

 • Malta – Romania, gol Dennis Man; 
   
 • FCSB – Milsami, pasă magistrală de gol Dennis Man, gol Florin Tănase; 
   
 • FCSB – FC Hermannstadt, gol Dennis Man la prima atingere de balon; 
   
 • Alashkert – FCSB, pressing Dennis Man la portar, respingere greșită, gol Florin Tănase; 
   
 • Alashkert – FCSB, fault la Dennis Man, lovitură liberă Ionuț Vînă, gol Iulian Cristea.

Adăugând faptul că Dennis a fost titular incontestabil în echipa anului 2019, România U21, calificată la Jocurile Olimpice, cred că avem un tablou complet despre un fotbalist de mare valoare și despre un om de mare calitate. 

P.S. Mai devreme ațipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiță. Cu colegii, în autocar, în avion și iar în autocar. Am ajuns la 4 AM în cantonament. Și nu e prima dată săptămâna asta”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Venit în 2016 la FCSB, de la UTA, Man are în acest moment cel mai mare salariu din vestiarul vicecampioanei. Atacantul primește 15.500 de euro pe lună, adică un salariu de 5 ori mai mare față de cel pe care îl încasa în momentul în care s-a transferat de la Arad.

gsp.ro