Arhivă articole

Raul Petcuț – ultima noutate din lotul de cantonament al Cermeiului, Chițu a făcut investigații la genunchi înainte de a urca la MoneasaDupă zilele de reacomodare cu efortul și câteva amicale experimentale, Gloria Lunca Teuz a demarat „operațiunea” cantonamentul. Delegația divizionarei a treia a ajuns în jurul amiezii la Moneasa, s-a cazat la Hotel „Parc”, manageriat chiar de fiul satului, Ovidiu Fărcuța și au programat un prim antrenament în această seară. „Roș-albii” vor face doar pe terenuri, cele de la Moneasa și Dezna, ședințele de pregătire. Câte două zilnic, exceptând miercurea când sunt programate trei. Duminică, „sămădăii” se întorc acasă, dar în drum se vor opri la Beliu pentru un test cu formația locală de Liga 4-a.

În cele din urmă, cermeianii au decis să nu conteze pe ex. utistul Dennis Lazea, dar l-au luat la Moneasa pe Raul Petcuț. Polivalentul fotbalist născut în anul 2000 a făcut parte din generația lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi dizolvată în iarnă de conducerea utistă. A jucat alternativ la UTA Elite si Liga 4-a, dar s-a concentrat și pe BAC, pe care l-a luat cu brio (media 8,66). Acum va încerca să confirme la Liga 3-a, mai ales că Roland Nagy, Flavius Moisă și Adi Sas au nevoie de fotbaliști de 19 ani. Numai cu tineri va trebui să lucreze și Sebastian Huțan, respectiv Andrei Dagău (născut 2000) și Ionuț Stănilă (născut 1998).

Mâine va urca în cantonament și experimentatul Sorin Chițu. Atacantul care a evoluat și pe scena primului eșalon cu Poli sau Săgeata Năvodari a rămas la Arad pentru investigații suplimentare la genunchi. Diagnosticul este sindrom iliotibialband, fotbalistul de 38 ani fiind încă apt de efort și – probabil – va semna cu Cermeiul.

Lotul de cantonament al Cermeuiului e format din:

Dagău (ex. Crișul), Stănilă – portari

D. Filip (ex. Lugoj), D. Lazăr (ex. Crișul), R. Iuga (ex. UTA), Nistor, Burlă (ex. Lipova) – fundași

Mihuța, Vezan, Marinescu (ex. Pecica), M. Călin, Rosenblum (ambii ex. Giarmata), Daina (ex. Diosig), Ciubotariu, Gruiescu, R. Petcuț (ex. UTA), Todoran (Viitorul Arad) – mijlocași

D. Bulza, Cocină (ex. Energeticianul), Matiș, Chițu (ex. Tulcea) – atacanți

2
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.