UTA Arad

Utiștii au demarat în formulă (aproape) completă ciclul săptămânal ce se va încheia cu partida pe puncte, în compania Dunării Călărași





După ce au călătorit toată ziua de vineri dinspre Slovenia, acolo unde au efectuat pregătirea centralizată de 11 zile, utiștii au primit weekend liber din partea staffului tehnic. Astăzi, însă, s-au reunit sub conducerea „secunzilor” Zanfir și Vasiliu și a preparatorului fizic, Alexandru Radu și asta pentru că „principalul” Gyuszi Balint a susținut la Casa Fotbalului una dintre probele pentru admiterea la cursul pentru obținerea Licenței PRO. Cealaltă e programată joi.

Fiindcă Ivan și Khalaila au ieșit accidentați pe finalul testului cu Dravinja, prezența lor la prima ședință de pregătire a săptămânii era incertă, însă toți jucătorii prezenți în cantonamentul de la Rogla (mai puțin Miculescu, plecat la lotul național Under 18 până joi) s-au antrenat normal azi. Și au făcut-o pe terenul de iarbă naturală de la „Motorul”, ce a fost lărgit și (re)gazonat pe porțiunile cu probleme. Suprafața nu e perfectă, dar în orice caz e mai bună decât în primăvară.

La această oră, jucătorii „Bătrânei Doamne” sunt la recuperare la Gemi Sport, urmând ca de mâine să intre în linie dreaptă, cu Balint la timonă, pentru pregătirea efectivă a partidei de sâmbătă, cu Dunărea Călărași. Dar tot mâine, dar seara, de la ora 21, pe „sinteticul” de pe „Motorul”, lotul „roș-alb” se va prezenta în fața fanilor arădeni și va disputa un scurt meci demonstrativ în familie.









Un comentariu

  1. Cu Ciucur ar fi fost perfect ,dar ceilalți vor căuta să facă uitată pe moment prezenta să.E liniște în rindul susținătorilor ,care vor să cunoască mai întîi fata noii echipe . Să sperăm că nu vor dezamăgi pe cei care sunt gata sa ,,,reverse” peste ei torente de elogii !! Sau invers ! Suporterii fideli de ani de zile nu au îndoieli. Echipa trăiește are viitor și e gata de lupta. Bafta !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button