UTA Arad

Rus are simțul golului pe „Ilie Oană”: „Chiar dacă nu am controlat meciul, am arătat dăruire, atitudine, am pus osul pentru fiecare minge”





Căpitanul „Bătrânei Doamne” se simte excelent pe unul dintre cele mai noi și moderne stadioane din România. Autor al unei „duble” în toamnă, în Petrolul – UTA 2-2, Ciprian Rus a spart gheața în noua stagiune chiar pe „Ilie Oană”, deschizând drumul spre trei puncte mari pentru formația arădeană.

În minutul 35, atacantul de 28 de ani a înscris din penalty, trimițând balonul în stânga lui Avram, care alesese celălalt colț. „Nu a fost deloc ușor să câștigăm astăzi, împotriva unei echipe care se bate la promovare. Joacă cu stadionul plin, atmosfera e frumoasă, cum ar trebui să fie la orice meci. Așteptăm și noi stadionul nou, anul viitor am înțeles că vom intra și noi pe el și, poate, vom avea și noi tribune pline. Revenind, la meci, știam plusurile și minusurile lor, din fericire am fost pragmatici, am marcat la singurele ocazii. A fost foarte bine, am luat cele trei puncte. Nu știam cum va fi jocul, dar ne-am făcut bine treaba cu toții, de la staff, la magazioner, la noi, jucătorii. Din nou, trebuie să-i mulțumim și lui Iacob, a fost imperial, ne-a dat siguranță”, a spus cel mai bun marcator al „Bătrânei Doamne” în stagiunea precedentă, cu 18 reușite.

E bine că ați prins-o pe Petrolul acum, la început de sezon, după ce a făcut atâtea modificări în lot și nu a avut timp să se închege ca echipă? „Nu doar Petrolul a trecut prin schimbări în această vară și la noi s-a întâmplat la fel. Au venit mulți jucători, dar – probabil – ne-am omogenizat mai bine decât ei. Chiar dacă nu am controlat meciul, am arătat dăruire, atitudine, am pus osul pentru fiecare minge și am câștigat meritat. Suntem pe locul 1 , dar o luăm pe rând, e doar început de campionat, mai este mult de muncă”, a fost răspunsul lui Rus la microfonul DigiSport.

În același cadru a vorbit și Ianis Stoica, atacantul de 16 ani și 8 luni al Petrolului, care a avut o bară în meciul cu arădenii. „Nu-mi vine să cred, au avut trei faze, au dat trei goluri, iar noi am controlat tot jocul. Îmi este rușine de suporteri, trebuie să remediem și să mergem la Călărași după puncte. Eu am avut o bară, au mai fost ocazii, e o înfrângere usturătoare. Ei au făcut antifotbal, nu știu cum pot să facă asta pe terenuri bune, pe stadioane pline, să strice tot jocul. Lumea nu vede că vrem să jucăm frumos, cu mingea jos, se uită la scor și asta este. Nu mă interesează cum s-a dat, penalty-ul pentru UTA, așa a fost să fie. Poate primim și noi, am avut și noi henț, dar nu s-a dat nimic. Va trebui să luăm trei puncte la Călărași, să ne revanșăm față de suporteri”, a menționat fiul fostului stelist, Pompiliu Stoica.

FOTO: Cristi Stavri (Ploiești)

4 comentarii

  1. Nu stiu exact ce inseamna ” a controla jocul”, dar mie mi se pare ca l-ati avut in mana cap-coada.Cel putin tactic.Si daca revedem fazele golurilor si tehnic.Nu cred ca plimbatul ” obiectului” nouaj’ de minute inseamna football.Ba mai mult, personal n-am prea vazut nici panica nici bubuieli, la ai nostri.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  2. Si apropos de ” trei faze, trei goluri” , nu cred ca ” gazarii” au avut mai multe ocazii clare.Deci, se poate si trei faze, zero goluri.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button