UTA Arad

Gol special pentru brazilianul Lorenzi: „Fiica mea mi-a cerut să marchez…ești totul pentru tati!”





Titular pentru al doilea meci consecutiv în „alb-roșu”, brazilianul Diego Fernando Lorenzi a și înscris primul său gol în fotbalul românesc. „Închizătorul” de 29 de ani a inițiat faza de la reușita de 0-3, cu devierea pentru Hrezdac. Acesta l-a angajat pe Ursu pe culoar, fostul fotbalist al lui „U” i-a pasat perfect lui Buhăcianu, care a reluat în portar, dar mingea i-a revenit lui Lorenzi pentru o reluare facilă cu latul piciorului stâng.

Imediat după gol, fotbalistul din Țara Cafelei a mulțumit Divinității, însă a avut un mesaj special și pe pagina personală de Facebook: ”Un gol mai mult decât special. În decurs de două săptămâni am sărbătorit  ziua de naștere a fiicei mele, dar și cea a tatălui meu. Puțină lumea știe prin ce trec fotbaliștii. Astăzi, într-un apel video, fiica mea mi-a cerut să dau un gol și-i mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să-i îndeplinesc cererea. Te iubesc, dragostea mea, tu eşti totul pentru tati! Am obținut o victorie împotriva unei echipe puternice, felicitări tuturor pentru jocul excelent. Mai întâi e Dumnezeu!”

La fel de adevărat este că Lorenzi a fost autorul unei greșeli destul de mari la centrul terenului, la scorul de 0-1, când doar bara a salvat-o pe UTA la șutul din alergare al lui Ianis Stoica. Brazilianul a ridicat repede mâna, semn că și-a asumat eroarea și și-a cerut scuze colegilor pentru ea.

FOTO: Diego Fernando Lorenzi (facebook)









2 comentarii

  1. Lorenzi,greselile nu se contabilizeaza decat daca se repeta mereu….Nu este cazul tau,momentan…..Bravo tie si familiei tale…..!Mergem inainte!

    0
    0
  2. e omeneste sa gresesti nu e nimic lorenzi toti gresim trebuie mai multa atentie si mai bine dai mingea in aut decat sa gresesti in aparare mai multa concentrare si atentie!greselile apar cand te relaxezi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button