Minifotbal, futsal

Cupa Ford a rămas la Arad, „portocaliii” au pus mâna și pe trei premii speciale + FOTO





Opt echipe s-au duelat la a treia ediție a Cupei Ford, competiție de mini-fotbal organizată de Sc Auto Technic SRL Arad. Pe parchetul Sălii Sporturilor din orașul nostru, s-a jucat mai întâi în faza grupelor, iar Țiriac Auto Oradea, Ford România, Neste Automotive Bucuresti și Agastia Serv Baia Mare au fost nevoite să urmărească de pe margine semifinalele:

Auto Technic Arad  UCLC Bucuresti  4-3

RMB Inter Auto Cuj – Expressline TM  3-0 (f.j)

Susținute de Eusebiu Pistru, gazdele și-au adjudecat și titlul după 7-4 în finala cu RMB Inter Auto Cluj, dar și majoritatea trofeelor speciale puse în joc: Flavius Alb (cel mai bun portar), Neluțu Ardelean (jucătorul turneului), Ovidiu Cameniță (golgheterul competiției). Bogdan Ganea (Agastia Serv) a fost „premiat” pentru ratarea turneului, iar Unicredit Leasing Bucuresti a fost creditată cu cea mai frumoasă galerie. La buna desfășurare a întrecerii au contribuit arbitrii Darius Leah și Paul Iovescu, dar și asistentul Ștefan Ienei.

Diplomele de participare și trofeele au fost înmânate în debutul reprizei a treia, desfășurat la sala de evenimente Palacio. Aici, toți participanții și galeriile formate în special din reprezentantele sexului frumos au petrecut până în zorii zilei, cu promisiunea că se vor întâlni și cu ocazia altor astfel de competiții. Poate chiar în alte orașe din țară, acum că reprezentanța Ford Arad a dat startul cu edițiile din 2009, 2015 și 2019. Toate câștigate chiar de amfitrioni.

Galerie foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button