UTA Academie

Academia UTA Elite! „Roș-albii” le-au administrat înfrângeri dure timișenilor de la LPS Banatul





Academia UTA a primit, astăzi, pe arena „Motorul”, vizita juniorilor de la LPS Banatul, în cadrul etapei a doua a Ligii Elitelor U19 și U17. După ce sâmbăta trecută utiștii au venit de la Cluj doar cu un punct din șase, astăzi s-au revanșat cu vârf și îndesat. Altfel, așa cum vă spuneam, derby-ul arădean din cadrul EliteU16, dintre UTA și Viitorul, a fost amânat până la afilierea formației prezidate de Giovanni Catanzariti.

Liga Elitelor U19: UTA – LPS Banatul 7-0 (2-0)

În primul meci, la U19, tinerii lui Gaica și Ungur au dominat prima repriză aproape în totalitate. Urmăriți din tribună de Gyuszi Balint și antrenorul portarilor, Gabi Vasiliu, utiștii au încercat, fiecare, să dea pe teren ce are mai bun. Dorința individuală de a înscrie a făcut ca scorul la pauză să fie doar 2-0. Primul gol a fost marcat de Jula, după centrarea lui Gavrilă, care apoi a prins un șut bun din marginea careului pentru scorul reprizei.

La reluare, jocul colectiv a crescut și astfel a început recitalul. Gavrilă a făcut „tripla”, în minutele 53 și 59, tabela fiind rotunjită de MerianRădulescu și Boștină.

UTA: Blaga – Haloș (C), Vidican, Pascu, Mohaci, Gavrilă, Cocriș, Rădulescu, Merian, Paunchici, Jula. Au mai jucat: Truță, Boștină, Răzban, Dardai și Sfîrlea.

Liga Elitelor U17: UTA – LPS Banatul 7-2 (1-0)

Cel puțin în prima repriză, partida dintre juniorii mai mici ale celor două grupări a fost ceva mai echlibrat. Utiștii au întâmpinat o opoziție dârză din partea timișorenilor de la Banatul. Roșca a avut grijă ca prin intervențiile sale tabela să rămână imaculată. La ratările bănățenilor a răspuns Andrieș, cu un lob frumos: 1-0, scor la pauză.

În actul secund, puștii lui Dinu Donca și Sandu Țamboi au mărit ritmul, iar golurile nu au întârziat să apară. Pe rând, și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Onișor din pasa lui Maxim, proaspăt intratul Rotea, dar și Mocanu. La 4-0, cu zece minute înainte de final timișorenii au înscris de două ori, dar, în doar trei minute, UTA a spulberat speranțele adversarilor prin reușitele semnate MocanuTambor și Mercioiu (din penalty). Scor final 7-2.

UTA: Roșca – Popa, Măgulean, Blaga, Puta, Pătlăgică, Mercioiu (C), Andrieș, Borcea, Maxim, Onișor. Au mai jucat: Tambor, Rotea, Goian, Mocanu și Domide.

Sâmbătă, 17 august, utiștii de la Elite se deplasează la Oradea, pentru întâlnirile a cu LPS Bihorul. La Elite U16, elevii lui Donca și Bogoșel au deplasare tot la Cluj, dar nu împotriva CFR-ului, ci Universității.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button