Progresul Pecica

Stupar: „Am avut momente bune de joc, ocazii, doar lipsa de concentrare pe momentul fix a făcut diferența”

Drumul celor de la Progresul Pecica în Cupa României se oprește în turul doi. După ce a trecut de Avântul Periam, proaspăta divizionară terță arădeană a cedat la ultima fază a timpului regulamentar în fața conjudețenei Crișul.

Gabor și S. Popa au anulat reușita lui Modan până la pauză, dar finalul a aparținut trupei lui Abrudean, ceva mai încrezătoare în forțele sale. S-a terminat 2-3, dar pecicanii au șansa revanșei peste numai zece zile, în campionat. „A fost un meci destul de echilibrat, fiecare echipă a avut momentele ei de dominare, dar, când tragem linie, din păcate, rezultatul nu ne este favorabil. Știam că întâlnim o echipă bună, destul de periculoasă pe contraatac și la momentul fix și – iată – că două dintre cele trei goluri le-am luat dintr-o lovitură liberă și un corner. În rest, a fost un meci echilibrat, cu de toate, goluri, răsturnări de situație, angajament, intrări la limita regulamentului. Pot spune că am făcut un meci destul de bun, însă sunt total nemulțumit pentru lipsa de concentrare la momentul fix, care astăzi a făcut diferența. Au fost momente bune de joc, băieții au respectat construcția, s-au creat faze, dar se mai întâmplă să nu câștigi. Vom trece peste acest eșec și ne pregătim pentru prima etapă, tot aici, tot cu Crișul, a fost practic o repetiție oficială pentru acel meci. După cum s-a văzut și azi, nu ne va fi ușor, Crișul este o echipă solidă, va avea un cuvânt greu de spus în ierarhia campionatului, dar, dacă ne concentrăm mai bine, putem tranșa meciul în favoarea noastră”, a spus Dan Stupar, antrenorul Progresului.

Fiindcă Dan Puie a avut probleme personale în ultimele zile, Stupar a apelat la Copil ca și număr 9. Altfel, pecicanilor le lipsește până la această oră un vârf puternic, cum sunt Modan sau Codrea în tabăra Crișului. „Bineînțeles, că ne-am mai dori un astfel de fotbalist în lot, care să exploateze mingile înalte venite în careu, însă, din păcate, atacanții de calitate și-au cam găsit deja echipe. Vom vedea în perioada următoare, dar, altfel, consider că avem un lot valoros cu care ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din această serie, totuși, grea. Conducerea ne sprijină, orașul, de asemenea, sperăm să le aducem cât mai multe satisfacții încă din primul an în Liga a 3-a”, a adăugat fostul fundaș al UTA-ei.

După ce va încerca să-și ia revanșa în fața Crișului, Pecica se deplasează în fieful Becicherecului, echipă și ea nou promovată, dar din județul vecin, Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button