Arhivă articole

Începe noul sezon al Ligii a IV-a Arad, Bîtea și Gornic arbitrează principalele candidate la titlul de campioană!

Nimic nu prevestea o schimbare de sistem competițional în primul eșalon județean, dar după ce, din diferite motive, Semlacul, Săvârșinul și Turnu au spus „pas”, Asociația Județeană de Fotbal a optat pentru faza sezonului regulat, urmat de „play-off (locurile 1-4) / play – stay (locurile 5-8) / play-out (locurile 9-12). După promovarea celor de la Progresul Pecica în Liga 3-a, a patra la rând a unei formații arădene, la ce mutări s-au făcut în această vară, Unirea Sântana și Frontiera Curtici par principalele favorite la titlul de campioană. Zăbraniul lui Dorel Mutică e și ea acolo, dar nici formații precum Victoria Felnac sau Păulișana Păuliș nu sunt de neglijat.

Raporturile de forță încep să se vadă de mâine, când e programată prima etapă a ediției 2019-2020 a Ligii a IV-a Arad, după următorul program:

Sâmbătă, 17 august 2019, ora 11.00

CS Ineu – Frontiera Curtici 

Arbitri: Radu Bîtea – Flavius Dreghici, Filip Cîrmaci. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Eugen Roșu

Podgoria Pâncota – Păulișana Păuliș

Arbitri: Tudor Jurcă – Denis Calnacov, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Marius Alexa, Vasile Rad.

ACS Socodor – UTA II

Arbitri: Ionuț Nicoraș, Teodor Pătrăuță. Observatori AJF: Leontin Buda, Iosif Lovas

Sâmbătă, 17 august 2019, ora 18.00

Unirea Sântana – Șoimii Șimand

Arbitri: Alexandru Gornic – Sebastian Pantea, Lucian Berariu. Observatori AJF: Traian Enoiu, Daniel Scridon.

CS Glogovăț – Victoria Zăbrani

Arbitri: Sorin Saladea – Alina Mihoc, Emil Arsa. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Gheorghe Sfăt.

CS Beliu – Victoria Felnac

Arbitri: Bogdan Loredan – Cristian Takacs, Florin Vesa. Observatori AJF: Mihai Jivan, Ioan Hamza.

1
0
loading...

5 comentarii la articolul: “Începe noul sezon al Ligii a IV-a Arad, Bîtea și Gornic arbitrează principalele candidate la titlul de campioană!

 1. Play stay? Asta e ceva nou, sau? Ar fi interesanta o explicatie de ce s-a ales acest.mod de competitie sincer, pentru mine cel putin necunoscut

  0

  0
 2. Adica locurile 5-8 sunt in vacanta ne avand nici o motivatie…probabil e un sistem anti jocuri de culise…

  0

  0
  1. s-a ajuns aici pornind de la ideea ca pentru 12 echipe, un sistem liniar de 22 etape este prea scurt iar cu play off clasic de 6+6 ar fi fost prea lung, 22+10 etape=32, cel putin 4 etape ar fi intermediare si majoritatea seniorilor din Liga 4 lucreaza … La play 4+4+4 sunt 22+6=28 de etape, nu ar fi nici intermediare
   lupta in 4 este foarte disputata, cele din mijloc au so ele meciuri, fara miza, dar si intr-un campionat liniar cele din mijloc fac figuratie, tot fara miza joaca.
   cele 4 dintr-un modul primesc 4,3,2 si respectiv 1 punct conform clasamentului dupa faza I, deci lupta va fi foarte disputata in cele 6 meciuri, se poate intampla orice

   1

   0
   1. In concluzie, cine termina pe locurile 5-8 a terminat campionatul pentru ca nu mai ai nici o motivatie , nu mai ai pentru ce sa joci…o mare prostie !

    1

    0
    1. cu 6 etape inainte de terminarea unui campionat liniar, echipele de pe locurile 5-8 nu mai au nici o treaba cu promovarea si nici cu ultimele doua locuri retrogradabile … de ce mai joaca ultimele 6 partide?

     0

     0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.