UTA Arad

Apostu își asumă din nou afinitatea pentru culorile „roș-albe”: „L-am sfătuit pe Ioniță să aleagă UTA și nu FC Argeș, nu accept să-mi facă Dică program!”





Noua achiziție a „Bătrânei Doamne”, Alex Ioniță, a fost curtat de mai multe grupări din Liga 2-a în această vară. Una dintre acestea a fost FC Argeș, însă mutarea nu s-a realizat, Nicolae Dică dând vina pe impresarul Bogdan Apostu pentru acest lucru.

Chiar dacă antrenorul formației din Trivale nu a dat nume în declarația lăsată pe 25 iulie, după testul câștigat de  elevii săi, 4-0 cu Pucioasa, astăzi s-au lămurit lucrurile. „Până la începerea campionatului îmi mai doresc să mai vină şi alţi jucători, dar se pare că este foarte greu. Acum m-am înţeles cu jucătorul şi apare impresarul, care cere comision. Nu avem un buget prin care să ne permitem să dăm comisioane la impresar, şi, din păcate, aşa mai ratăm un jucător. Asta este. Voi încerca în zilele următoare să mai aduc unu-doi jucători. Dacă vom reuşi bine, dacă nu vom merge cu jucătorii pe care îi avem”, spunea Dică în urmă cu o lună de zile pentru liga2.ro.

Răspunsul pentru fostul tehnician al lui FCSB a venit astăzi, de la Bogdan Apostu, în cadrul conferinței de prezentare a lui Alex Ioniță la UTA. Și cu această ocazie, impresarul hunedorean, fost fotbalist la echipa fanion a Aradului în trei perioade diferite, și-a asumat afinitatea pentru culorile „roș-albe”. „M-a deranjat puțin acea declarație a lui Dică, fiindcă nu accept să îmi facă cineva program. Nici eu nu îmi permit să spun vreunui antrenor ce sistem să folosească, sau ce schimbări să facă. A fost o discuție care nu s-a concretizat datorită pretențiilor. Cred că și Nicolae Dică are un salariu, nu cred că lucrează pe gratis. Faptul că eu iubesc UTA și mi-am asumat acest proiect nu mă împiedică să fac anumite concesii, pentru că o fac pentru echipa mea de suflet. Ioniță a venit pentru un salariu mai mic decât cel oferit de FC Argeș. Nu e totul despre bani în viață, sunt și alte lucruri ce ne pot guverna. De exemplu, la Snagov am construit cu Gyuszi o echipă care a terminat turul pe primul loc dintr-un buget ce nu era între primele 10 din Liga 2-a. Așadar, se poate construi o echipă competitivă, așa cum s-a construit la Arad. În concluzie, eu îl apreciez pe Dică atât ca om, cât și ca antrenor, îi urez baftă, dar era normal ca eu să-mi urmăresc interesul. Când vine vorba despre UTA lucrurile stau diferit, am spus-o și-mi asum public. Oricum, și Alex a spus-o și mai devreme, are încredere în mine, în Gyuszi și în acest proiect. Iar dacă m-a întrebat între cine să aleagă, între UTA și FC Argeș, incontestabil l-am sfătuit să aleagă UTA și a ținut cont de aspectul acesta. Asta e realitatea”, a punctat Apostu.

Astăzi, Alex Ioniță a semnat o înțelegere cu „Bătrâna Doamnă” valabilă până la finalul stagiunii, cu posibilitate de prelungire pe încă unul în caz de promovare în Liga 1.









6 comentarii

  1. Domnul fost preș la saivan intr-un trecut apropiat, pe numele lui, Dică, să-și vadă de treaba lui, are mult de muncit pentru a-și spăla imaginea de slugoi, de slujitor plătit de un cioban analfabet și fariseu.

    0
    0
  2. Apostu e un exemplu de fidelitate față de o echipa asta in timpuri cînd erau fățiș și la moda sa te lauzi cu Steaua și Dinamo. Ca sfera de influență, Hunedoara era tot afiliată Aradului. Generația de aur Corvinului nu a împiedicat pe mulți hunedoreni sa ramina simpatizanți UTA De fapt acea generatie a fost ca o ploaie de vara ,alții. culegind roadele.Asa că la o sinceritate ,venita de la un fost jucător nu poți nutri decit sentimente calde și durabile. Bravo. Apostu !!!

    0
    0
  3. Ce potrivită e expresia,”omul sfințește locul”!Când vad ce a ajuns CFR Cluj în ultimii 10 ani,pe cale să ne egaleze la titluri, poarte pe lângă acești oameni care vor sa ne readucă în liga 1 va apărea și un patron dornic de performanțe și la UTA.

    0
    0
  4. Să va dați seama ce înseamnă acest Bogdan Apostu pt UTA vă reamintesc că sa dus la patronul de la vagoane Blidar sa cerșească pt ca echipa sa poată continua. Atât de iubit este Apostu la Arad că inclusiv la meciul cu miercurea ciuc am vazut suporteri care aveau tricouri de joc cu numele hunedoreanului pe spate! Cred dacă se colabora mai devreme cu el , acum eram in prima liga, dar mai bine mai tarziu decat niciodată! Referitor la mijlocasul de care ar fi nevoie , si pe care eu il vedeam in talentatul Denis Rusu de la Lipova, acum inteleg de ce nu va ajunge el la UTA…e impresariat de Sarmasan , care desi a adus si el pe Oroian la UTA, acum intaietate are Bogdan Apostu .

    0
    0
    1. Daca ai adus in discutie problema unui mijlocas…parerea mea ca Sofian Jebari de la Miercurea Ciuc ar fi perfect.Am fost sambata la meci si m-a impresionat, se vede ca e fotbalist.In secunda 2 l-as imbraca in alb -rosu.Sunt sigur ca vom mai auzi de acest forbaliast.

      0
      0
  5. Aline nu se pune problema de cine este impresariat Denis Rusu . Denis Rusu nu este de vanzarw . E simplu . Subiect inchis . Si Sarmasan este impresar care colaboreaza cu Uta . Hai sa recunoastem si meritele lui Sarmasan .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button