Șoimii LipovaUTA Arad

Lipova – UTA se joacă marți, la Pîncota, deși exista și varianta „Motorul”: „Preferăm o suprafață bună, naturală”; Criș – Cermei e programat miercuri





Federația Română de Fotbal a făcut împerecherile pentru turul trei al Cupei României, iar cele mai bine cotate formații arădene ale momentului, UTA și Șoimii Lipova se vor duela între ele. Din postura de gazdă, divizionara terță era dispusă să evolueze la Arad, pe „Motorul”, însă Laszlo Balint nu a agreat acest lucru. „Într-adevăr, exista și varianta să jucăm pe terenul nostru, dar știm că suprafața de joc de la Pîncota este destul de bună și tocmai de aceea preferăm să jucăm pe un gazon natural. Nu cred că este un mare impediment pentru suporterii noștri, Pîncota nu este departe de Arad și sunt convins că cei care vor dori să ne susțină în meciul de Cupă o vor face”, a menționat antrenorul principal al „roș-albilor”.

Confruntarea este programată marți, 27 august, de la ora 17,30, pe arena „Podgoria” din Pîncota. Intrarea la meci costă 10 lei. „Încercăm să ne organizăm cât mai bine, timpul între cele două jocuri, cel de la Ripensia și cel cu Lipova, e foarte scurt. Sper să fim cu toții apți , fiindcă sunt două competiții care sunt la fel de importante și, indiferent cine va juca în campionat și Cupă, trebuie să câștigăm”, a mai precizat Balint.

Celălalt duel arădean de Cupă, Crișul – Cermei, se va disputa miercuri, 28 august, pe arena „Aurel Ardelean”, sființită chiar astăzi de părintele Daniel Dumitru. Va fi prima apariție oficială a echipei lui Adi Abrudean pe teren propriu după cele două partide de la Pecica, din Cupă și campionat.

11 comentarii

  1. Cupa s-a jucat totdeauna cu speranța. Are un farmec aparte ,aduce lume și prin faze mai avansate,ceva bani. Bani care în lipsa unui sponsor puternic ,mai umple un gol. E prăpăstios să înveți jucători ,mai ales tineri ,sa fugă de efort de competiție de fotbal in definitiv. Accidente pot avea loc și în baie. !! Ne întrebăm pe urmă de ce sunt trimiși acasă după probe în străinătate jucători de perspectiva. Ne uităm la Sthal cum joaca bine 20 de minute și e schimbat Așa a fost învățat. Să nu se lovească ,cumva. !!

    0
    0
  2. Sper să nu punem mare preț pe Cupă sezonul ăsta, când chiar avem șanse de promovare. Desigur, suporterii și-ar dori un parcurs lung in această competiție, dar trebuie să fim pragmatici. Ce câștigăm dacă ajungem până in sferturi, să zicem, dar ne pierdem concentrarea in campionat? Să nu mai spun că există riscul unor accidentări, a oboselii acumulatate, pentru că meciurile se vor juca in timpul săptămânii. Repet, pragmatism, nu vise!

    0
    0
    1. Total de acord.. Nu are nici un rost sa avansat două tururi și apoi să dăm peste cap ciclul de pregătire..Să promovăm și la anul tragem și la cupă

      0
      0
  3. Am mers atat timp la Siria,dezintegrandu-mi masina….de ce sa nu merg si la Pancota,la o ora accesibila?Se incepe de jos,in faze judetene,dar mai apoi va urma si miza banilor,atat cati sunt,bine veniti….De ce am refuza aceasta competitie?

    0
    0
  4. Tocmai prin prisma pragmatismului trebuie tratate serios meciurile din Cupă. Avem jucători de calitate ca Șeroni, Isac, Bolboașă, Ursu, Oroian, Ioniță care deocamdată nu prind primul 11 dar au și ei nevoie de meciuri în picioare. Fizic, tactic și mental pentru acești băieți Cupa e aur curat.

    0
    0
    1. Nu sunt deacord. Dacă mergem mai departe exista probabilitatea foarte mare să cădem cu rivalii de la asu poli, iar cu ăia chiar trebuie victorie, si trebuie să jucăm cu titularii să îi batem, s-ar d-a peste cap tot ciclul de pregătire din preajma derbi-ului de 6 puncte cu u cluj

      0
      0
      1. Și ce propui să pierdem intenționat meciul cu Lipova? Mi se pare o jignire la adresa UTA-ei și degradant pentru onoarea de suporter al UTA-ei o asemenea gândire. Vreau să cred că am inteles eu greșit. Ar trebui să conștientizăm că atunci când ne decidem să susținem UTA ne asumăm o responsabilitate pentru ceea ce spunem și pentru felul cum gândim. UTA e UTA nu Dinamo Victoria sau FC Scornicești. De 50 de ani nu mai avem performanțe, dacă trăim o facem pentru că avem un blazon și încă respectul lumii fotbalului. Hai să nu ne batem joc de el.

        0
        0
    2. Da,@Giuliano..absolut corect…Sa mergem si in Cupa,atat de sus,cat se poate….Pana la limita cand avem alt interes….

      0
      0
  5. cu cat mai multe meciuri in picioare cu atat crestem in forma sant echipe ce merg pe 3 fronturi de ce nu sa mergem si noi cat mai sus in cupa nu sa ne facem de ras ca alta data forza uta

    0
    0
  6. Corect Giuliano, Sibiul acum doua sezoane in anul promovari a jucat finala Cupei Romaniei pierduta cu Craiova, de ce sa nu incercam si noi acest lucru

    0
    0
  7. Mmmmda….obiectivul nedeclarat fatis,este cu totul altul…sa vedem,macar ca pe acolo cam batem…Lotul este absolut suficient ca sa putem trata ambele competitii,deopotriva….De ce nu am putea?Momentan se spune ca UTA si-a incheiat achizitiile….Mergem si la Cupa!Ce are?La ce vad,nu vad nici un impediment.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button