Fotbal junioriUTA Academie

Liga Elitelor: Juniorii Academiei UTA au strâns 9 puncte în „intermediară”, Viitorul a debutat cu un eșec





Juniorii Academiei UTA profită de forma bună cu care au început noul campionat de Elite. Victimele de miercuri, din etapa a patra, sunt cei de la ASU Poli și Ardealul Cluj.

Liga Elitelor U16: UTA – ASU Poli 5-1 (2-0)

În primul meci al zilei, dimineață, de la ora 10, pe terenul din Sânnicolau Mic, UTA U16 a zdrobit echipa similară din Timișoara, scor 5-1. La rampă a ieșit Mare care a înscris de patru ori, câte o „dublă” pe repriză. Celălalt gol al UTA-ei a fost marcat de Lingurar, în debutul actului secund.

UTA: Blaga – Varga, Opriș, Pele, Codrea, Șerengău, Sarkozi, Mihai, Mare, Lingurar, Babiciu. Au mai jucat: Brândă, Cristea, Borhan, Ciubăncan, Ungureanu

Liga Elitelor U19: UTA – Ardealul Cluj 5-0

În a doua partidă a zilei, pe sinteticul de pe „Motorul”, juniorii mari de la U19 au învins cu 5-0 echipa Ardealul din Cluj. A fost 3-0 la pauză, pe lista marcatorilor înscriindu-se Gavrilă, Simon și Mitrov. În partea a doua, au înscris Boștină și Sfîrlea. Scorul putea fi mult mai mare, dar lipsa concentrării la finalizare s-a făcut și de această dată simțită.

UTA: Opric – Haloș, Dardai, Pascu, Mohaci, Cocriș, Rădulescu, Gavrilă, Merian, Mitrov, Simon. Rezerve: Tirian, Vidican, Paunchici, Sfîrlea, Răzban, Jula, Boștină.

Liga Elitelor U17: UTA – Ardealul Cluj 7-0

În ultima partidă, de la ora 18, juniorii U17 au câștigat partida cu Ardealul Cluj. Prima repriză a fost una cât de cât echilibrată, singurul gol fiind marcat de Rotea, din pasa lui Mercioiu. În partea a doua utiștii s-au dezlănțuit, marcând de șase ori, prin Mercioiu (2), Rotea (3) și Mocanu.

UTA: Roșca – Popa, Bortiș, Măgulean, Puta, Pătlăgică, Mercioiu, Narsesovici, Tambor, Rotea, Maxim. Au mai jucat: Blaga, Ursoi, Borcea, Andrieș, Mocanu

Liga Elitelor U 16: CFR Cluj – Viitorul Arad 1-0

Afiliată de Federația Română de Fotbal după ultima ședință de Comitet Executiv, Viitorul Arad și-a început, la rândul ei, aventura în noul sezon al Ligii Elitelor Under 16. „Alb-roșii” s-au deplasat la Cluj, pentru duelul cu CFR, pe care l-au pierdut la mare luptă: 0-1. „Din păcate, faptul că am stat în primele trei runde a contat în dobândirea unui ritm de joc propice unei competiții oficiale. Adversarii au avut o viteză în plus față de noi, dar, chiar și așa, am avut ocazii importante de gol la 0-0, în special prin Măgureanu. Golul înfrângerii l-am luat cu 10 minute înainte de finalul meciului, după un șut de la 16 metri, cel mai corect era egalul. Dar, până una alta, această afiliere a noastră în care nu credea nimeni într-un timp atât de scurt este prima victorie a sezonului, sunt sigur că vor mai urma și altele pe teren”, a spus Dinu Maghici, antrenorul celor de la Viitorul.

Deak – Botcă, Clipotă, Pop, Baraghin – Botoroagă, Crișan – Rotar, Roman, Hrincescu – Măgureanu, plus Blicking, Nițoi, Catanzariti și Roza au fost jucătorii intrați în luptă pe Someș pentru arădeni.

Sâmbătă, de la ora 10, pe arena „Otto Greffner” din Șiria, juniorii de 2004 ai Viitorului vor disputa primul meci pe teren propriu din prezenta ediție a Ligii Elitelor U16.

2 comentarii

  1. Domnilor din administrația UTE-i la nivelul centrului de copii și juniorii se întîmplă lucruri care pot data din epoca de piatra :-cum se poate ca un antrenor (Aslau )sa-și pună soția sa trimită mesaje amenințătoare la persoana unui alt antrenor???Cu toată aprecierea mea fata de cea ce înseamnă familia dar aceasta Domnița prin faptul ca vine la meciurile soțului nu ii da dreptul sa jignească,umilească ,amenințe alta persoana-coleg din club?!Nu doresc sa jignesc și nici nu cred ca am făcut-o dar am semnalat un caz!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button