UTA Arad

UTA accelerează pentru un fundaș lateral sub vârstă, dar acesta nu este Gavrilă: „Refuz să lucrez cu cine nu e cu sufletul aici!”





Mai sunt puține ore până la finalul perioadei de transferuri în România și UTA rămâne pe piață pentru un fundaș lateral născut în anul 2000 sau mai mic. Rareș Deta nu pare a face față rigorilor ligii secunde ca și fundaș stânga, iar Laszlo Balint nici nu l-a mai inclus în lotul de 18 după prestația juniorului arădean în meciul de Cupă, cu Lipova.

Mai mult, tehnicianul „roș-albilor” nu și-a ascuns deloc intențiile. „Discutăm pentru un fundaș, un junior, indiferent că joacă dreapta sau stânga și asta și pentru că Tomozei joacă bine oriunde în bandă. E foarte important să avem soluții viabile și sub vârstă, din păcate, la nivelul fundașilor laterali, juniorii nu le fac o concurență seniorilor așa cum mi-aș dori eu”, a spus Balint după UTA – Sportul Snagov 4-0.

În returul stagiunii trecute, „Bătrâna Doamnă” l-a lansat pe Ionuț Gavrilă, un fundaș stânga care mai apoi și-a depus memoriu și a devenit liber de contract. „El nu mai vrea să revină și nici nu mai e cazul. Când am plecat în Slovenia am vorbit cu el la telefon, i-am zis că sunt dispus să trec peste acest litigiu și îl aștept la antrenamente. Dar, copilul a fost categoric și mi-a zis că nu ia în considerare oferta mea, iar eu refuz să lucrez cu cine nu e cu sufletul și nu vrea să fie aici. Atunci cel mai bine e să își vadă de drum”, a lămurit situația Gyuszi Balint.

UTA are în lot doi fundași de meserie  pe Răzvan Ivan și Denis Salka. Primul joacă în dreapta, iar e apărător central. Rareș Deta e, în schimb, un mijlocaș ofensiv reprofilat fundaș în returul stagiunii trecute de către Radu Anca, la Cermei.

17 comentarii

  1. Se pare că ceea ce nu poate face Pancu poate să facă arbitrul. Azi a măcelărit Reșița, roșu total gratuit prin minutul 25 și corsicanii pleacă cu 3 puncte de acolo. Incep mizeriile.

    0
    0
    1. Aia trebuie sa promoveze neaparat,pacat ca au avut ghinion resitenii la bara aia.Sper sa le dea UTA peste nas in etapa a zecea.

      0
      0
      1. Să-i vedem cum se descurcă in meciurile mai tari, fără ajutorul fluierașilor. Mai Rapidul mi se pare o echipă de mijlocul clasamentului la ora asta, noi trebuie să-i batem neapărat.

        0
        0
  2. Uta trebuie sa isi vada de drumul ei daca mai apar infrangeri ca la ripensia degeaba bati la ploiesti cluj etc!

    0
    0
    1. La cluj ( targu mures) nu vor bate, ca adversarii i-au citit deja cum joacă in deplasare. Eu zic ca ne bate u cluj , ne-am supraestimat lotul la fel ca si in era Mihalcea. Anul acesta promoveaza Mioveni si Petrolul, Turnu Magurele la baraj, noi suntem de valoare 5-6 pe acolo, la fel ca rapidul

      0
      0
      1. La U se intâmplă ce s-a intâmplat și la noi acum 3 sezoane, au adus o căruță de mercenari care iau bani frumoși dar nu doresc să-și rupă prea mult oasele. Dacă nu batem acolo, mai ales că se joacă fără spectatori, nu merităm promovarea.

        0
        0
      2. Dute Aline si mutate mai bine la turnu magurele sau ploiesti….Lasane pe noi cu pronosticurile tale.UTA -DRAGOSTEA MEA DINTOTDEAUNA!!!

        0
        0
  3. Resita e echipa de mijlocul clasamentului in acest moment,iar franarii bucuresteni sunt ajutati si de fluierasi cum a fost si astazi cand au castigat cu 2-1,deci sunt periculosi….!Vineri la Tg Mures UTA trebuie sa castige cu sepcile rosii,ca in ultimi ani ei ne-au fost nasi ca si pitestenii,,,,!Acasa la Rapid nu avem voie sa pierdem,caci ati vazut cati suporteri au la meciurile lor.Balint hai cu fundasul stanga ca sa stam linistiti.Hai UTA !

    0
    0
    1. E bun baiatul într-adevăr, e si serios si cuminte, dar Balint are nevoie de fundasi laterali, si Sergiu in bandă nu cred că dă randament atât de bun! Mai bine să joace constant la Criș, decat sa fie rezervă la Arad!

      0
      0
    1. Bravo prietene!Si imi spui acum te rog ce variante mai bune are(avea) Gavrila?Ripensia sau Calarasi…..ma faci sa rad , judeca prima data care era sansa lui Gavrila de a progresa de la un club ca UTA comparativ cu alde Ripensia sau Calarasi….

      0
      0
  4. Bai Aline , de unde stii tu ca, UTA. nu castiga meciul cu U, Cluj !? Esti cumva Nostradamus ?Asta se va vedea in ziua meciului. UTA. are sansa ei si eu cred in ei ca vor face un meci foarte bun !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button