Baschet

„No place like home” și „Shortie Team”, cele mai bune echipe la Arad Streetball





Ediţia cu numărul trei a Arad Streetball s-a desfăşurat sâmbătă într-o nouă locație, incinta terenului de baschet (Slavici), situat în fața Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad.

Peste 70 de jucători, din Arad, Oradea, Timișoara, Sibiu și București au format echipe de 3×3, atât la masculin, cât și la feminin. Evenimentul a devenit o tradiție pentru arădeni, iar cu ajutorul tuturor partenerilor, sponsorilor și a participanților reușește cu fiecare ediție să atragă un număr tot mai mare de participanți. Pe lângă competiția în sine, formaţiile de juniori de la cluburile de baschet din Arad au întreţinut atmosfora cu câteva meciuri demonstrative. Evenimentul a fost animat de o serie de concursuri pentru copii, cu pubele și mingi colorate.

Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, unde câștigătorii au fost premiați cu medalii, cupe, diplome. Premiul cel mare în valoare de 2.000 de lei, oferit de compania FCC Environment România, a fost adjudecat la masculin de formaţia No place like home (Raul Rada, Alexandru Ioniță, Popa Elias şi Dominique Rambo). La feminin, arădencele de la Shortie Team în componenţa: Laura Gheorghe, Stefania Frunzău, Larisa Neagu şi Luana Ciorban au terminat competiţia pe primul loc.

Organizatorii au desemnat şi MVP-urile celor două categorii: americanul Dominique Rambo, respectiv Larisa Neagu.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button