Baschet

FCC Baschet Arad începe seria amicalelor în Serbia și schimbă garda la streetball





Reunită de luni dimineaţă, FCC Baschet Arad a bifat deja, sub comanda tandemului Mudreša – Bondor, câteva antrenamente în sală, dar şi unul în aer liber. Săptămâna se încheie cu două partide amicale în Serbia, delegaţia Aradului urmând să plece mâine, la ora 12, în direcția Novi Sad. Programul îniţial al meciurilor amicale a suferit mici modificări.

Prin urmare, primul joc de pregătire al noului lot se va disputa sâmbătă seară, de la ora 19 (ora României), în faţa semifinalistei de anul trecut din campionatul sârb, ZKA Novi Sad. A doua zi, arădencele vor juca chiar împotriva echipei de la care a venit Dejan Mudreša, ZKK Vrbas Medela. Startul „duelului” e programat pentru ora 14 (ora României).

În altă ordine de idei, echipa de 3×3 a FCC Baschet Arad va participa în acest week-end la turneul de streetball din Cupa României, ediţia 2019-2020, de la Sfântu Gheorghe. Pentru acest eveniment, clubul de pe Mureș nu va utiliza baschetbaliste din lotul de Liga Națională și a apelat la: Adelina Duţă, Adina Lovasz, Andreea Ciausi şi Claudia Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button