UTA Arad

Balint după accesul UTA-ei în 16-imile Cupei: „Am dat dovadă de caracter, de inteligență și de maturitate, ne dorim să întâlnim o echipă puternică de prima ligă!”





Deși a fost condusă pentru prima oară în acest sezon într-un meci oficial, UTA a reușit să pună lucrurile în ordine la Chișineu-Criș și să-și ia biletele pentru 16-imile Cupei României. „Dubla” lui Ioniță și a patra reușită stagională semnată Buhăcianu au anulat golul din penalty al lui Ember, din minutul 11.

Puțini au fost, totuși, fotbaliștii cu pretenții de titulari și duminică, cu Mioveniul, aleși de Laszlo Balint pentru primul „11”, iar „linia secundă” s-a comportat ceva mai bine decât la Pîncota, în fața Lipovei, în precedentul tur al Cupei României. Și asta în condițiile în care terenul a fost considerat ceva mai prost de „roș-albi”. „Nu a fost neapărat o calificare ușoară, pentru că am întâlnit un adversar care s-a organizat foarte bine pe faza defensivă. Cei de la Crișul s-au închis foarte bine, ne-au pus probleme prin modul în care s-au apărat și a trebuit să avem răbdare să îi desfacem. Din păcate, am avut și acest handicap de a reveni de la 0-1, de la acel penalty care nu știu dacă a fost. Se poate de o lipsă experiență la abordarea acelui duel în careul nostru, însă una peste alta, îl felicit pe Vulturar pentru că a făcut un joc bun. Mă bucură reacția echipei, am fost perseverenți în principiile noastre. În ciuda terenului nu foarte bun, am continuat să pasăm, să construim jocul prin posesie și, din fericire, am reușit să tranșăm soarta calificării. Am dat dovadă de caracter, de inteligență și de maturitate. Nu vreau să închei fără să mulțumesc gazdelor de astăzi pentru că au acceptat cererea noastră de a juca meciul astăzi. Noi am cerut asta, în ideea de a avea o zi în plus pentru a pregăti jocul cu Mioveni, un joc foarte important”, a spus antrenorul utist la finele disputei cu Crișul.

Sunt șanse bune ca UTA să întâlnească în 16-imile Cupei României o formație din elita fotbalului românesc. „Noi ne-am dori să jucăm cu o echipă puternică din prima ligă, dar indiferent de cum va fi tragerea la sorți, noi vom aborda la fel de serios și această competiție. S-a demonstrat și astăzi că avem soluții foarte bune. Dacă ni se va cere, eventual, de către televiziuni să jucăm în nocturnă, ar fi frumos să găsim o soluție să jucăm la Arad.  Suporterii UTA-ei merită acest lucru, dar vom vedea ce va fi după tragerea la sorți”, a adăugat Balint.

În fine tehnicianul „roș-albilor” își face ceva probleme pentru Cristian Melinte, care a ieșit de pe teren șchiopătând în debutul actului secund. „Are o problemă medicală la genunchi, sper să nu fie nimic serios. În schimb, Bustea este bine, s-a antrenat normal, dar nu am dorit încă să-l risc într-un meci oficial”, a încheiat tehnicianul arădenilor.

UTA joacă duminică, la ora 11,30, cu CS Mioveni pe teren propriu, iar pentru a veni în sprijinul iubitorilor de fotbal, clubul UTA a anunțat că pune în vânzare bilete începând de mâine, 11 septembrie. Prețul unui bilet normal este de 15 lei, iar pentru elevi prețul este de 5 lei. Copiii până la 10 ani au acces gratuit.

PROGRAM VÂNZARE BILETE:

Sediul clubului, Calea Victoriei 20:

– Miercuri, 11 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Joi, 12 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Vineri, 13 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Sâmbătă, 14 septembrie, orele 10:00-13:00

Stadionul „Motorul“:

– Duminică, 15 septembrie, ora 09:30

ABbonamente

De asemenea, duminică, la stadionul „Motorul“, clubul UTA continuă campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2019-2020. Rezervări și informații, la numărul de WhatsApp 0744.767.291.

8 comentarii

  1. Pentru cum a arătat gazonul spun că am scăpat ieftin vis-a-vis de accidentări. După cum spuneam inainte de meci, am sperat la evoluții bune din partea lui Moise și Ioniță iar băieții n-au dezamăgit, mi-au plăcut ambii. Golurile astea vor fi o doză importantă de moral pentru Ioniță, avem nevoie de 3 atacanți in formă pentru meciurile care urmează,
    Felicitări pentru calificare.

    0
    0
  2. La o adica,una peste alta,impacand si capra si varza,aceste meciuri cad foarte bine pentru cei cu mai putine minute jucate….De acum insa, se ingroasa treaba in Cupa….
    Nu stiu ce sa spun….Sincer,ma asteptam ca tribuna sa fie neancapatoare dar din pacate nu a fost asa….Probabil ca nimeni nu s-ar fi gandit….
    Poate ca Chisineul ar fi fost mai castigata pe undeva,daca s-ar fi convenit intre combatante sa se joace pe Motorul,cu procent de 70-80% bilete vandute,in favoarea Crisenilor…
    Mai mult ca sigur erau nenumarati mai multi suporteri…. si nici nu se juca pe aratura,macar ca eu stiam terenul de acolo ca unul relativ bunicel….M-a surprins calitatea indoielnica de astazi….
    De asemenea,era pentru UTA mai bine,a juca inainte cu Mioveniul pe terenul de casa….
    E bine cand se termina cu bine pana la urma!
    Bafta multa!HAI UTA!

    0
    0
    1. Probabil ai fost la alt meci. Erau oameni in picioare la gard ca nu mai erau locuri pe scaun.
      Nu vorbi daca nu stii.

      0
      0
    2. Balint isi doreste meciuri pe terenuri de iarba . Si la meciul de cupa cu Lipova presedintele lipovanilor s-a oferit sa joace meciul unde doresc cei de la UTA iar Balint a ales sa joace la Pancota . Probabil Crisul avand terenul lor au dorit sa aduca UTA la Cris pentru suporterii lor . Dar cred ca la Balint i-a convenit sa joace pe un teren de iarba.

      0
      0
  3. Haideti sa nu ne mai amagim….In premiera,Calin Mnerie comentator…dar le-a cam spus-o cu degetul pe rana,daca tot l-au vrut comentator….Seroni parca in vacanta,Melinte intr-un amical de fut-sal,nici o treaba….Cei care ar trebui sa vina de pe banca au mari carente de evolutie,motivare,relaxati….Nu exista un sistem,un calibru de joc,un sablon,pe criteriu calitativ….Nu vad acea dorinta de a arata ca vor sa fie titulari…..Parca blazati….Ma doare sa o scriu,dar Cipri Rus,parca e tot mai obosit,fara vlaga,meci de meci,debusolat…..Nu isi gaseste locul si rolul….
    Ionita intra,da 2 goluri,pasa de gol,Buhacianu este oportun….
    Ceva nu se leaga si vin meciuri grele,foarte grele….
    Teoretic nu la fundasi si la atacanti avem probleme,ci mijlocul nostru este indefinit ,haotic total…Exact cei care ar trebui sa faca cel mai mare travaliu,dar nu se regasesc….Asa am pierdut la Ripensia…..Am pierdut mijlocul si consecintele s-au vazut….Una este sa lasi deliberat si cu totul alta,neputinta….Jucatori calitativi exista,clar,cred ca strategia nu este tocmai buna….
    Neaparat victorie cu Mioveni,si alta ce va urma….

    0
    0
  4. Referitor la spectatori,eu unu care am fost la meci am căzut tribuna plină,lângă card erau mulți oameni.Unii ne legam de lucruri mărunte doar ca sa zicem ceva.Cu toată considerația pentru Cipri Rus dar Ioniță și Buhacianu merita sa fie titulari in atac ambii au stofa de atacanți și pentru fundași adversi e foarte greu sa ii țină !

    0
    0
  5. Eu cred că Cipri Rus va înțelege dacă ramane pe bancă decizia antrenorului. Poate din postura de rezervă va marca la fel ca si cu snagov

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button