26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Abrudean: „A câștigat echipa mai valoroasă, iar noi ne-am ridicat la nivelul lor în multe momente”

Crișul Chișineu Criș a luptat cu armele sale împotriva UTA-ei și a ieșit învinsă. Pentru divizionara terță rămâne satisfacția de a fi fost timp de 60 de minute egala echipei fanion a județului, una dintre formațiile pretendente la promovarea în Liga 1, iar de aici încolo toate gândurile se îndreaptă spre campionat, unde e de recuperat terenul pierdut în primele runde.

La final, Adrian Abrudean a recunoscut superioritatea adversarilor, considerând că echipa sa a păcătuit și din punct de vedere fizic. „Până la urmă, a câștigat echipa mai bună, mai valoroasă, iar noi ne-am ridicat la nivelul lor în multe momente. Rezultatul este normal după căderea fizică din repriza a doua, să nu uităm că noi am avut meci și sâmbătă și suntem 14-15 jucători cu toții. Îi felicit pe jucătorii mei că au încercat să lupte, ne-am încercat șansa și am ieșit cu capul sus din această competiție. Le doresc succes celor de la UTA în ceea ce și-au propus atât în Cupă, cât și campionat, m-aș bucura enorm dacă ar promova. Cred că toată lumea din fotbalul arădean ar avea de câștigat”, a punctat antrenorul Crișului.

„Știli” a rămas fidel sistemului de joc 3-4-3 pe tot parcursul partidei, cu cei doi mijlocași de bandă coborând mult în ajutorul defensivei. „Nu m-am gândit să risc mai mult, fiindcă am consumat multă energie la Ghiroda și chiar și astăzi. Nu puteam să risc foarte mult, la 1-2 eram în joc, iar la golul de 1-3 a venit pe final, când aveam deja toate schimbările făcute. Și, până la urmă, aleg sistemul și în funcție de fotbaliștii disponibili. L-am recâștigat pe Blănaru, dar Pavel, Suslak și Ciornei sunt în continuare indisponibili, așa că trebuie să scot maxim din cei care sunt apți”, a mai spus „principalul” Crișului.

Așadar, Crișul părăsește ediția 2019-2020 a Cupei României în favoarea UTA-ei, după ce eliminase alte două formații arădene, pe Progresul Pecica și Gloria Lunca Teuz Cermei.

4
2
%d blogeri au apreciat: