Baschet

Au cedat greu în fața deţinătoarei trofeului Ligii Europei Centrale: Piestanske Cajky – FCC Baschet Arad  70-64

„Galben-albastrele” au cedat primul meci de la Diplomat Cup, turneu ce se dispută în Slovacia. Elevele antrenate de Mudreša şi Bondor au avut o prestaţie bună în compania deţinătoarei la zi a trofeului Ligii Europei Centrale.

A fost un duel echilibrat aproape pe parcursul întregii perioade, chiar cu arădencele la conducere (4 puncte avans) în sfertul 3. Gazdele de la Piestanske au întors soarta întâlnirii în ultima parte a jocului, asta şi pe fondul unui start ezitant de sfert 4 pentru echipa de pe Mureș (fără punct marcat în primele trei minute). Marta Fodor a resimţit dureri la gambă şi nu a fost folosită în acest meci, în timp ce Alexandra Rotariu nu a făcut deplasarea. Sârboaica Brankica Hadzovic a fost desemnată de organizatori, jucătoarea partidei.

Pentru FCC ICIM Arad au marcat: Webb 18 puncte, Hadzovic 13, Karakasevic 11, Veatriki 10, Inkina 10 şi Ardelean 2.

FCC Baschet Arad va disputa mâine (ora 18), al doilea meci de la Diplomat Cup. Adversarele echipei lui Mudreša vor fi fetele de la BEAC Ujbuda Budapesta. În fine, al treilea meci nu va mai avea loc, fiindcă USK Praha are câteva probleme medicale în lot şi a declinat participarea la acest turneu.

UPDATE! În cel de-al doilea joc amical din Slovenia, arădencele au pierdut la mare luptă: BEAC Budapesta  – FCC Baschet Arad 72-71. Marcatoarele FCC Baschet Arad au fost: Hadzovic 33 de puncte, Karakasevic 8, Webb 7, Inkina 7, Veatriki 5, Ciotir 4, Pop 3 și Bartok 2.

FCC Baschet Arad (Facebook)

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close