National Sebis

Somcherechi: „Băieții au respectat ce le-am cerut, dedicăm victoria celor care fac eforturi pentru a ne asigura condiții decente pentru fotbal”



LPS Cetate Deva a câștigat la Dumbrăvița, a impus remiza la Dăești, dar nu le-a putut ține piept celor de la Național Sebiș, care „agățase” un singur punct în fața unei alte colege de suferință, Lunca Teuz Cermei. Deși a început prost meciul, trupa de pe Crișul Alb a crescut treptat în joc și a obținut un succes meritat, semnat după reușitele semnate Susan (45), Chitaș (58) și Balha (63).

La finalul disputei, Dănuț Șomcherechi s-a declarat extrem de mulțumit de elevii săi. „Iată că munca noastră începe să dea roade, astăzi am jucat foarte bine, în afara greșelii personale chiar în debutul partidei. Băieții m-au ascultat și au respectat ce le-am cerut. Am lăsat adversarul să-și epuizeze resursele fizice în prima jumătate de oră, după care am controlat jocul până la final. Am reușit golul egalării chiar la finalul primei reprize și, la vestiare, am putut să ne mobilizăm pentru a întoarce rezultatul în favoarea noastră. Am crescut în joc și în maturitate, avem mai multă răbdare la construcție și luciditate la finalizare. Suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Naționalului.

Gândurile tehnicianului băimărean se îndreaptă spre conducerea clubului și orașului, care sunt acum la mutare prin asigurarea bugetului pentru funcționarea echipei. „Ne bucurăm mult de această victorie, sper să se bucure și suporterii noștri din Sebiș, mai ales că Naționalul a pierdut la Deva și în campionatul trecut și acum doi ani. Vrem să le mulțumim celor care ne susțin și fac eforturi mari pentru ca noi să ne putem desfășura activitatea. Este vorba de domnul primar, Radu Demetrescu, de președintele de onoare al clubului Național, domnul Gheorghe Feieș și de domnii consilieri locali ai orașului Sebiș”, a adăugat Șomcherechi.

Săptămâna viitoare, Sebișul are parte de al doilea derby local consecutiv pe teren propriu. După Cermei, pe arena „Crișana” ajunge Crișul Chișineu Criș.









7 comentarii

  1. De ce faci omul penal ? Ca a castigat azi cu o trupa de copii ? Esti nesimtit din punctul meu de vedere . Penali sunt cei care la fiecare sedinta de consiliu de la voi din Sebis vin si fac valuri . Nu am nimic cu partidele politice dar unii care reprezinta aceste partide sunt penibili . Cand ii vezi cum vin si ameninta si arunca cu gunoi si in sport si in alte domenii iti vine sa-i iei de guler . Unii sunt chiar analfabeti dar asta conteaza prea putin . FELICITARI DOMNULE ANTRENOR. Felicitari baieti pentru victoria de azi . Pacat ca sportul (si cand scriu sportul nu ma refer doar la fotbal) moare usor iar domnilor politicieni nu le pasa.

    0
    0
    1. Degeaba dacă nu e cine sa conducă clubul….. Director interimar… Cine?????? Director sportiv…. Cine????? Rad și curcile de voi!!!!!!!!!

      0
      0
  2. Vreau doar atat sa mai scriu . Domnilor politicieni nimeni dar nimeni nu va cunoaste in afara locului unde sunteti consilieri primari deputati etc dar sportivii sunt cunoscuti peste tot atat in tara cat si afara din tara . Uitati-va la tarile care prin sport isi fac cunoscuta natia . De Nadia, Hagi, Nastase, Tiriac, Halep, Cfr cluj, Uta, FCSB, toata lumea stie . Pe voi cine va cunoaste ? Nimeni. Si ai vostri se mira de multe ori ca sunteti de nerecunoscut. Ajutati copii aia sa progreseze . Asa usor cum pot . Merita sa investiti in sport . Va fac tot pe voi cunoscuti domnilor atotstiutori.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button