Handbal

Handbal de Divizia A la Sala Sporturilor „Victoria”: Fetele de la Crișul – la a doua apariție stagională, băieții de la HC Beldiman sunt la debutul absolut!

Sfârşit de săptămână cu mult handbal la Sala Sporturilor „Victoria” din orașul nostru. „Vinovați” pentru acest program încărcat sunt mai ales soţii Adriana şi George Beldiman, care luptă pe mai multe fronturi cu echipele lor.

Însă, weekendul sportului cu mingea pe semicerc începe de la ora 11, cu un meci de fete și nu unul oarecare. După succesul cu 36-24 în fața celor de la CS Universitatea de Vest Timișoara, Crișul Chișineu Criș le întâlnesc pe sportivele de la CS Marta Baia Mare, din cadrul etapei a doua a Diviziei A la handbal feminin. Nici de această dată, Sebastian Tudor nu va putea conta pe extrema din Serbia, Milica Golusin, pe motive birocratice. În schimb, va (re)debuta în „alb-albastru”, Adnana Pop.

Apoi, pe parchet vor intra echipele de juniori și ale lui HC Beldiman, după următorul program:

Ora 13: HC Beldiman Arad – LPS Banatul Timişoara (handbal, juniori I masculin)

Ora 15: HC Beldiman – CSŞ Unirea Sînnicolaul Mare (handbal, juniori III masculin)

Ora 17: Acţiune selecție handbal HC Beldiman

A doua zi, duminică, 15 septembrie, înregistrăm debutul unei noi echipe arădene în competițiile de seniori organizate de Federația Română de Handbal. Vorbim despre teamul nou înființat de George Beldiman, care ia startul în ediția 2019-2020 a Diviziei A (Seria D), contra celor de la CS Unirea Sînnicolaul Mare. Chiar de la gruparea timișană a sosit și ultima achiziție a arădenilor, Andrei Ghilencea, care-și va înfrunta foștii colegi începând de la ora 17.

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close