UTA Arad

Melinte și Stancu îi dau mici bătăi de cap lui Balint, urmează schimbări în defensivă cu Mioveniul? „E esențial să câștigăm duelurile individuale indiferent de post”





„Bătrâna Doamnă” i-a pierdut pentru o perioadă lungă de timp pe Stephan Coulibaly, Alex Ciucur și Cristi Pușcaș, toți jucători de mijlocul terenului, dar acum sunt și ceva probleme în defensivă.

Ieșit accidentat de pe teren în debutul reprizei secunde a partidei de la Chișineu Criș, Cristi Melinte a suferit o leziune de menisc și, chiar dacă este mai bine și s-a și antrenat, prezența sa pe teren contra Mioveniului nu e certă. Aceeași discuție e valabilă și pentru Bogdan Stancu, fundașul stânga titular în toate partidele de campionat disputate de „roș-albi” în acest sezon. „Melinte s-a antrenat normal, sperăm să fie și el apt pentru meciul de duminică, au fost ceva probleme medicale și cu Isac și Stancu. Bogdan nu este la 100% din potențial. După meciul cu Miercurea Ciuc a resimțim unele probleme la partea posterioară a gleznei, musculatura este destul de încărcată și pe anumite mișcări simte dureri suportabile. Este important că el are dorința de a trece peste aceste mici probleme, voi discuta cu stafful medical și vom decide în privința sa. L-am menajat în Cupă, s-a pregătit intens de marți încoace si lucrurile par să fie ok. Indiferent de problemele pe care le avem, sarcina mea este să aleg un prim <<11>> pentru acest joc, care să pună în practică ceea ce antrenăm, cu o atitudine bună, cu o mentalitate de echipă ce vrea să se bată pentru primele locuri”, a spus Laszlo Balint. Dacă în cazul lui Melinte, e pregătită, ca și la meciul cu Snagovul, varianta Șeroni, în stânga ar putea trece Tomozei, iar Rus ar avea șansa debutului și în campionat pentru UTA.

Cel puțin la partida de la Timișoara, cu Ripensia și la două-trei faze la Chișineu Criș, UTA a trădat ceva probleme pe centrul defensivei. „Nu numai la fundașii centrali avem probleme, ci și în alte compartimente, probleme pe care încercăm să le rezolvăm prin antrenamente. Jucătorii au înțeles că au o responsabilitate în a respecta indicațiile tactice și în a comite cât mai puține greșeli individuale. Și, repet, vorbesc despre fiecare compartiment, fiindcă trebuie înțeles că pentru a aplica o strategie bună este foarte important ca jucătorii să reacționeze bine din punct de vedere tehnic, eliminând greșelile de acest gen. Apoi, este la fel de important, chiar esențial, ca fiecare jucător de-al nostru să câștige duelurile individuale, fiecare pe poziția pe care joacă, indiferent de post. Am spus-o de multe ori în fața băieților, fotbalul este un sport care până la urmă se rezumă la duelurile individuale. Așadar, dacă vom reuși să ne câștigăm duelurile unu la unu pe strategia pe care o vom aplica, sunt convins că vom avea câștig de cauză și duminică împotriva celor de la Mioveni”, mai consideră antrenorul principal al „roș-albilor”.

Nici în tabăra argeșenilor lucrurile nu stau prea bine la capitolul absențe. Eliminat în partida de Cupă, de la Moreni, atacantul Măzărache este suspendat, iar mijlocașii Mîrzeau și Rădescu, dar și fundașul E. Stoica sunt accidentați.









7 comentarii

    1. Daca stai bine si te gandesti e o tampenie fiind competitii total diferite,dar nu mai am nici o pretentie de la astia.

      0
      0
  1. Am spus de la inceput ca, Mazarache va fi suspendat in meciul cu UTA. !!! Nu este nicio tampenie Flore , pt. ca este o competitie oficiala de cupa Romaniei deci este perfect normal !!!

    0
    0
  2. Astia de la Mioveni in meciul de cupa cu Flacara Moreni ,cu toate ca, au condus cu 2-0 ,la un moment dat cu un sfert de ora de terminarea meciului, la 1-2 Morenarii au ratat 3-4 ocazii incredibile de a face 2-2 si a duce meciul in prelungiri , astia de la mioveni au fost dominati copios si numai imprecizia atacantilor morenari a facut ca scorul sa ramana in favoarea lor !!! Deci ca o concluzie, UTA. daca joaca ce trebuie, nu are cum sa rateze victoria in fata lor !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad, VICTORIE, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  3. Deci Melinte si Stancu pot da dureri de cap lui Balint….!Dar iata o durere de cap pentru Balint,deoarece smecheroii de la FRF au injumatatit cele 4 etape de suspendare a terenului Cluj Arena si suspendarea s-a ridicat !!!!!U Cj joaca acum cu spectatori pe Cluj Arena la meciul cu Petrolul si mai ales cu UTA noastra…..!!!!!Alo FRF mai terminati cu legitimarile la liga 2-a ca perioada de transferuri a trecut,dar unii jucatori se mai muta cum doresc unii conducatori….ex cei de la Rapid ori FC Arges a lui DICA….Hu FRF !

    0
    0
  4. Dacă jucătorul este liber de contract poate fii transferat și după perioada de transferări sa terminat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button