Progresul Pecica

Progresul, la a treia timișană la rând! Gabor: „Dumbrăvița vrea să câștige cu orice preț la Pecica, dar avem armele noastre pentru a ne opune”





Două sunt echipele arădene ce au simțit gustul victoriei în noul sezon al Ligii a 3-a și ambele în condiții extreme. Lipova a câștigat cu Hunedoara jucând în zece oameni timp de 60 de minute, iar Progresul Pecica i-a întors pe cei de la ACS Poli între minutele 89 și 90+5.

Automat, când iei într-o astfel de manieră toate punctele puse joc, moralul și încrederea cresc automat, iar pecicanii chiar au nevoie de așa ceva înainte de vizita celei mai rănite formații din C4. În ciuda transferurilor importante operate în această vară, CSC Dumbrăvița s-a ales cu doar două puncte din 9 posibile în startul sezonului și orice nou pas greșit poate agita și mai mult apele la formația timișană. Așadar: „Știm că vom da peste o formație ce va dori să câștige cu orice preț la Pecica, are și un lot valoros și chiar pleacă, zic eu, cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că ne-am resemnat. Dimpotrivă, cu ACS Poli, am văzut că se poate dacă lupți până la capăt și ai atitudine bună, așa că vom încerca să folosim aceste arme și sâmbătă. A revenit la echipă și Dan Stupar, e altceva cu el la antrenamente și la jocuri, sperăm să legăm a doua victorie la rând”, spune Viorel Gabor.

Fundașul central al „galben-albaștrilor” împlinește chiar astăzi 30 de ani, iar contra ACS-ului și-a trecut în cont primul său gol la nivelul Ligii 3-a. Practic, semlecanul e la a doua aventură la o formație din eșalonul terț, el mai evoluând un retur la Sebiș, în urmă cu un deceniu. „Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa cu un gol sâmbăta trecută, dar treaba mea de bază e cu totul alta. Iar împotriva atacanților de la Dumbrăvița, Drăghici, Făgărășanu sau Enciu, chiar va trebui să fiu foarte atent și să joc cât mai simplu”, mai susține Gabor, care nu e singurul sărbătorit al zilei în tabăra Progresului. Tot azi, Valeriu Mager împlinește 20 de ani.

Progresul Pecica – CSC Dumbrăvița e programat sâmbătă, 14 septembrie, la ora 17 pe arena „Pădurice”, intrarea la meci fiind liberă. Pentru nou-promovata din județul Arad e al treilea meci împotriva unei formații din județul Timiș, după 0-2 la Becicherecu Mic și 3-2 cu ACS Poli. Iar săptămâna viitoare urmează și deplasarea la Ghiroda.

Formații probabile:

Pecica: Creța – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – Arsene, S. Popa – Mager, Bozian, Tiric – Szekely.

Dumbrăvița: Miklos – Bilia, Telescu, Stupu, Siminic – R. Morariu, D. Codrea, Briciu, Coroiu – Drăghici, Enciu.

Arbitri: Vasile Rodină – Ioan Georgiu (ambii Cluj), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc)

Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Ion Lupșa (Caransebeș)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button