UTA Arad

UTA – Dinamo se joacă marți, 24 septembrie, de la ora 16,30! Primăria a intervenit pentru ca meciul să se poată juca la Arad





Până la urmă, UTA și Dinamo nu vor mai evolua la lumina reflectoarelor în cadrul 16-imilor Cupei României la fotbal. Cheltuielile cu închiriatul nocturnei erau prea mari (aproximativ 60 de mii de euro cu tot cu drumul și personalul firmei deținătoare a nocturnei mobile), astfel că s-a insistat la FRF chiar dinspre instituția de la kilometrul zero pentru o programare a confruntării după-amiază.

De fapt, site-ul oficial al clubului confirmă înțelegerea : ”Clubul UTA vă anunță că s-a stabilit oficial data și ora la care se va disputa partida dintre UTA și Dinamo București, din cadrul Cupei României, faza 16-imilor. Meciul se va disputa la ora oficială de joc aferentă lunii septembrie, 16:30, marți, 24.09.2019, pe terenul Motorul”.

Așadar, conducerea grupării fanion reușește ceea ce și-a propus și anume organizarea disputei de gală cu „câinii roșii” la Arad. „Apreciem sprijinul primit din partea Primăriei Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord dintre FRF, televiziunile care dețin drepturile de transmisie și cluburile UTA și Dinamo. Ne bucurăm că se menține ora oficială de joc pentru luna septembrie și, astfel, s-a exclus varianta ca această partidă importantă pentru fotbalul arădean să se dispute în alt oraș. Totodată, s-au evitat și cheltuieli prea mari, inutile din punctul nostru de vedere, iar cât mai mulți suporteri arădeni vor avea ocazia să asiste la acest eveniment de excepție pentru comunitatea noastră”, a spus Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei.

Totodată, partida din cadrul rundei 8-a a Ligii a 2-a, dintre Pandurii Târgu Jiu și UTA a fost programată sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11 și nu va fi televizată.

6 comentarii

  1. No bine Bibart, dacă candidezi la primarie te votez , dacă tot îți face campanie sportarad, numa să nu il vad primar pe sergiu bâlcea pe care falca vrea să il impuna! Ce zici te bagi ca independent ,,contra vantului””? Ai curaj?

    0
    0
  2. A inceput campania electorala ? Ce facem ii suflam pene la Bibart . Hai sa fim seriosi cine crede ca Bibart a sinat pe la FRF sau televiziuni . Chiar asa fraieri ne credeti ?

    0
    0
  3. Daca asa este,mi se pare cea mai buna varianta…..Nu conteaza in fapt cine si cum a intervenit….atat timp cat nu suna ca electoral,macar ca face parte din jucarie….
    Ca sa fim sinceri,avantaj clar UTA….Economie de bani multi,pe inchirierea unei nocturne mobile,care sincer nu o vedeam posibila faptic,in partea stanga….Nefiind loc…..
    Zona Aradului a fost mereu de blanari,tabacari,pielari,dar de data aceasta vom beli pielea cainilor rosii…..Au mai plecat ei cu coada intre picioare….ce gol le-am dat cu al lui Tucudean sr…..Acum ii vom demola…..Sa vina cu frica de aceasta data…..sa joace cu titularii….Abia astept…….

    0
    0
  4. Si totusi ce bine ca pe Motorul exista instalatie de nocturna, o investitie( nu stiu cat) care isi dovedeste din plin inutilitatea in cele mai importante momente.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button