Fotbal judetean

Liderul a „clipit” la ultima suflare: Victoria Felnac – Frontiera Curtici 0-1



Liderul Ligii a IV-a Arad a trecut și hopul Felnac, formație care pe arena „Momir Dusan” e mereu periculoasă. Fiindcă și-a cunoscut limitele în fața curticenilor, VI-FE a optat mai ales pentru o partitură defensivă și a fost la câteva secunde să-i iasă planul. Chiar dacă a avut o posesie superioară și ceva ocazii importante de poartă (în special prin Avrămuțiu, Apostol, Al. Mihai și Ursoi), Frontiera a fost obligată să joace la 0-0 timp de 90 de minute.

A venit, însă, primul minut de prelungire, când fundașii oaspeților au rămas în ofensivă după o fază fixă, Avrămuțiu a recuperat și a centrat din stânga, Brândușe a deviat ușor balonul și experimentatul Norbi Varga a înscris, din voleu, cu latul din numai  10 metri. De menționat că, în acel moment, gazdele se aflau în zece oameni și aste pentru Maxim și-a procurat două „galbene” în puținele minute pe care le-a jucat.

În ciuda eșecului, cei aproximativ 250 de spectatori nu au plecat dezamăgiți acasă și asta pentru că favoriții au luptat cum au putut, cu armele din dotare și doar o ultimă neatenție i-a privat de un punct. „Am acceptat deliberat dominarea celor de la Curtici și am făcut un meci bun pe faza defensivă. În schimb, mă așteptam puțin mai mult de la jucătorii ofensivi, speram să țină mai mult balonul în față și, eventual, să punem mai mult în pericol poarta adversă. Dar, într-adevăr, Curticiul are fotbaliști foarte buni în apărare, de fapt peste tot, e cea mai bună echipă cu care am jucat până acum în acest sezon. Păcat că am gol la ultima fază, eu zic că echitabil era egalul, nu cred că oaspeții erau supărați nici dacă plecau cu un singur punct”, a spus Lucian Ciba, antrenorul felnăcanilor.

Așadar, Frontiera s-a urcat și pe al cincilea „val” stagional și e lider solitar al primului eșalon județean. „Meciul a fost la discreția noastră, am avut și 4-5 ocazii destul de clare, era păcat să-l terminăm la egalitate. Sigur, când dai gol decisiv în prelungiri se poate spune că ai avut și puțin noroc, dar, câteodată, norocul ți-l faci și cu mâna ta. Mă bucur de acest start bun de sezon, atmosfera e excelentă la club și echipă, avem toate condițiile să muncim, personal mă felicit că am aceptat să mă întorc la Curtici”, a punctat și Radu Anca, tehnicianul Frontierei.

Formații:

Felnac: Șoltesz – D. Crișan, Șiclovan, Edu, Gyebnar (56 D. Arsene) – Țigan (70 Maxim), V. Fritea – S. Măgulean, R. Fritea, S. Bogdan – Bubuș (59 C. Gabor).

Curtici: Mucha – N. Varga, Gligor, Al. Don – Morar, Avrămuțiu, Gurban, Prică (80 Brândușe) – Apostol (76 Ursoi), Al. Mihai (90 Hanc), Huțanu.

Arbitri: Radu Bîtea – Andreea Șușca, Filip Cîrmaci. Observatori AJF: Doru Herțeg, Marcel Vida.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button