Fotbal judetean

Zeița Fortuna și-a luat liber la debutul lui Irimia, Stanciu a ajuns din nou la spital: CS Glogovăț – Unirea Sântana 1-1



Cristian Irimia și-a început mandatul pe banca Unirii Sântana pe unul dintre terenurile grele din circuitul Ligii a 4-a. Iar debutul fostului goal-keeper a fost unul mai degrabă ghinionist decât norocos. Când elevii tăi lovesc în patru rânduri bara, iar când un jucător al tău se accidentează grav la puține minute după ce a apărut pe teren este clar că Zeița Fortuna și-a întors fața de la tine. Dar, apoi, parcă și-a reîntors-o din moment ce golul de un punct a venit în cel de-al doilea minut de prelungire. Și, apoi, din nou, avea altă treabă.

Avantanjul vântului i-a încurajat pe „uniriștii” să atace din start, iar Radu Popa și Martin au luat la țintă barele. „Vladi” și-a reflat apoi defensiva și spațiile nu au mai fost la fel de mari. Ba, mai mult, pe două-trei contraatacuri, Renato Ardelean și Diarra au ajuns în poziții clare de finalizare, dar Rusu sau imprecizia la finalizare au menținut intactă tabela.

La reluare, gazdele au ieșit ceva mai mult la joc, însă golul a venit, oarecum, întâmplător. L. Avram a pătruns pe stânga, a dorit să centreze, dar mingea a fost luată de vânt și a intrat după linia porții după ce a lovit două dintre barele porții adverse. Sântana nu se putea mulțumi cu situația de pe tabelă, dar R. Popa și-a mai trecut în cont o bară. Iar lucrurile s-au complicat și mai mult pentru amfitrioni în minutul 69, când Nick Faur și-a lăsat echipa în zece după ce a luat două „galbene”.

Stanciu, transportat la spital

În luptă a fost aruncat și tânărul Vlăduț Stanciu, care exact în ultimul minut regulamentar a căzut foarte rău după un duel aerian și a fost transportat de urgență la spital. E pentru a treia oară în ultimii trei ani, când atacantul de 20 de ani se accidentează grav și ajunge cu Ambulanța la spital. După ce i s-au făcut investigații, inclusiv un tomograf, s-au exclus complicații, diagnosticul fiind comoție, dar tânărul fotbalist a fost foarte aproape de a-și fractura gâtul.

Meci reluat cu golul egalării și…încă o bară

După aproximativ 12 minute, meciul s-a reluat la Vladimirescu, iar oaspeții aveau să reușească egalarea. Martin a executat o fază fixă, Băd și-a făcut bine balonul și l-a bătut pe Ciornei din interiorul careului. Ba, mai mult, în ultimele secunde, Martin a mai lovit odată bara și, astfel, meciul s-a terminat la egalitate: 1-1.

Formația de la marginea Aradului se alege cu un punct din duelul cu Sântana, când putea să le câștige, dar și să le piardă toate. „Tactic am făcut un meci foarte bun, băieții au respectat ce am vorbit înainte și se părea că vom câștiga acest meci. Întreruperea cauzată de accidentarea urâtă a jucătorului lor ne-a scos ritm și am primit golul de 1-1. Sigur, îi dorim lui Stanciu să fie bine și să-l vedem rapid pe gazon, eu spun doar că i-am simțit pe jucătorii mei puțin moi la reluarea jocului și puteam să încasăm și golul de 1-2 la ultima fază. Asta e, rezultatul e bun cu o echipă ca Sântana, dar, cu puțină atenție se putea și mai bine”, a menționat Călin Dehelean, antrenorul „roș-negrilor”.

Până la urmă veștile bune ce au venit de la spital, de acolo de unde Stanciu a și plecat pe picioarele sale în jurul ore 23, sunt mai importante decât rezultatul în sine. „Chiar îmi făceam procese de conștință că l-am băgat pe copil în joc, când eu am asistat și la precedenta sa accidentare urâtă, din calitate de antrenor al Zăbraniului. Sperăm că e bine și va reveni la echipă. În rest, tot ceea ce pot să spun este că am văzut o echipă ce a avut o atitudine bună, care a jucat, a avut ocazii, iar când dai trei-patru bare e clar că s-ar putea să nu fie ziua ta. Repet, mă bucur că echipa e vie și că există baze bune pe care să construim o echipă frumoasă”, a menționat Cristi Irimia, antrenorul Unirii.

Formații:

Glogovăț: Ad. Ciornei – Neag, C. Ruja, Al. Mariș, L. Avram – Doboș, Pantea – Coșa, R. Ardelean (83 Borteș, Diarra (59 A. Gornic) – N. Faur.

Sântana: Fl. Rusu – Savin, C. Maghici, Istin (88 Covaci), Tomuț – R. Popa, Bodea (61 Gherghel) – Parlapan, Martin, Lezeu (77 Stanciu, 90 A. Pașca) – Băd.

Arbitri: Alin Bolcaș – Andrei Pîslaru, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Marius Alexe, Eugen Roșu.

 









Un comentariu

  1. Am impresia ca antrenorul lui Vladi…..este din alt film ……de ce ? Pt ca accidentarea lui Stanciu a fost pe atacul celor din Santana……care au presat tot meciul ……iar cei din Vladi au dat un gol căcacios…..au mai avut o ocazie ,pe greseala lui Cassian………si cam atât……..!!! Iar cei din Sântana……..au avut o zi …..nasoală……ghinionista…..când nu-ti iese ocaziile…..!!! Dar …jocul nu a fost rău…….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button