Alte sporturi

Startul cu numărul 15 la Trofeul „Ilie Năstase”, ce meciuri puteți vedea astăzi la baza Activ!



Ediția cu numărul 15 a celui mai important turneu de tenis feminin din Provincie, ce se dispută la Arad, are premii totale în valoare de 25.000 de dolari, fiind organizat de către CS TenisFan Arad, în colaborare cu Federația Română de Tenis, Fundația Alber și Consiliul Județean Arad.

Pe terenurile de la Activ Club, iubitorii sportului alb vor avea ocazia să urmărească evoluția unor tenismene cu performanțe destul de importante, dar și să revadă „vechi cunoștințe”, grație directorului de turneu Anela Freer și echipa sa care au mărit valoarea premiilor. În această ultimă categorie se încadrează trei foste câștigătoare ale ITF Arad: rusoaica Anastasiya Komardina (favorită 3 – locul 254 WTA; campioană în 2013), macedonianca Lina Gjorcheska (395 WTA – campioană în 2012) și piteșteanca Nicoleta Dascălu (433 WTA – prima la Arad în 2014). De remarcat că pentru cele trei jucătoare trofeul de la Arad a fost primul din carieră!

Arădeanca Iulia Marko, în calificări

Arbitrul principal, Andrei Bardan, a efectuat, împreună cu jucătoarele Medeea Popescu și Nadia Podoroska (Argentina – locul 299 mondial), tragerea la sorți a tabloului de calificări, primele 9 favorite, în frunte cu norvegianca Melanie Stokke (513 WTA) având tur liber.

Pe tablou se regăsește și arădeanca Iulia Marko, adversara din calificări fiind sârboaica Jovana Gvozdenovic. Cealaltă emisară a Aradului, Anda Ghinga, a primit din partea organizatorilor wild-card pe tabloul principal.

Favorite la trofeu

Favoritele ITF Arad 2019, turneu ce are la start tenismene din 31 de țări, sunt: Conny Perrin (Elveția; locul 187 WTA), Anna Bondar (Ungaria; 198), A. Komardina (Rusia; 254), Reka-Luca Jani (Ungaria; 276), Basak Eraydin (Turia; 295), Nadia Podoroska (Argentina; 297), Dejana Radanovic (Serbia; 300) și Ana Maria Sanchez (Mexic; 321). Acestea sunt fete care participă cu regularitate pe tablourile de calificări sau chiar principale de la cele patru Grand Slam-uri.

PROGRAMUL DE DUMINICĂ

Terenul Central – ora 11.00

E. Arango (Columbia) vs. E. Cadar

M. Popescu vs. A. Reljic (Australia)
– nu înainte de ora 14.30

Iulia Marko vs. J. Gvozdenovic (Serbia)
N. Muller (Ungaria) vs. N. Tătăruș

Terenul 1 – ora 11.00

I. Vlaiculescu vs. I. Amariei

S. Corneanu vs. D. Sumova (Cehia)
– nu înainte de ora 14.30

T. Munteanu vs. E. Gemovic (Serbia)

S. Szlavikovics (Ungaria) vs. T. Malesevic (Serbia)

Terenul 3 – ora 11.00

G. Duca vs. S. Milatova (Slovacia)

A. Velcea vs. G. Horackova (Cehia)
– nu înainte de ora 14.30

A. Ciucă vs. V. Surova (Slovacia)

I. Novac vs. L. Escauriza (Paraguay)

Terenul 4 – ora 11.00

S. Lanca (Portugalia) vs. L. Panfilov (Olanda)

D. Szabo (Ungaria) vs. L. Svatikova (Slovacia)

– nu înainte de ora 14.30

S. Gvozdenovic (Serbia) vs. N. Augustonova (Cehia)

Parteneri ai Trofeului „Ilie Năstase” 2019 sunt: Activ Club, Helvetica Milk Pecica, UAV Arad, DJTS Arad, CSM Arad, Glass West, Letra Set, Taxi Verbiță și Bulevard Print.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button