Progresul Pecica

Pecica își ia adio de la timișene până la anul cu o deplasare la Ghiroda! Ex-ul Ilan e sigur: „Meci greu, dar putem scoate maxim”

Sorții au vrut ca între etapele 2 și 5 a Ligii a 3-a (seria a IV-a), Progresul Pecica să înfrunte toate echipele din județul vecin, Timiș. Și, până acum, „galben-albaștrii” au bifat toate rezultatele posibile: eșec la Becicherecu Mic, victorie cu ACS Poli și egal cu Dumbrăvița, aceste două partide disputându-le în fața propriilor susținători. Seria se încheie sâmbătă, cu începere de la ora 17, pe arena „Emilian Pavel” din Ghiroda, contra formației ce a condus până weekendul seria de sud-vest.

Trupa pregătită de Tavi Benga a pierdut primul său meci în campionat în derby-ul județean de la Becicherecu Mic și acum nu mai concepe să piardă puncte. Asta crede și Răzvan Ilan, fost fotbalist la Ghiroda și Giarmata Vii, actualmente punct fix al lui Dan Stupar, la Pecica, pe postul de fundaș dreapta. „Într-adevăr, e un meci puțin mai special pentru mine, fiindcă am jucat acolo în returul sezonului trecut. Îi cunosc foarte bine pe cei de la Ghiroda, știu cât de periculoși sunt în special acasă, sunt sigur că ne vor lua tare încă din start. Dar, am prins și noi încredere după ultimele două rezultate, iar cu Dumbrăvița chiar am jucat bine și am fost peste ei, fără să uităm că și-au anunțat intențiile de promovare la început. Ghiroda nu a ajuns întâmplător pe primele locuri, are jucători de calitate în fiecare compartiment, dar, zic eu, excelează în atac, prin Mancaș, Baranyi și Budur. Pe acesta din urmă cred că îl voi avea adversar direct și știu că nu-mi va fi ușor, dar, până la urmă, avem un joc colectiv ce ne va permite să facem față și să punem și noi probleme în atac. Ne-am pregătit să scoatem maxim din acest meci și eu zic că vom reuși”, a spus fotbalistul de 18 ani al Progresului, care a lucrat cu Dan Stupar Centrele Naționale de Pregătire Deva și Târgu Mureș.

La formația timișană evoluează și arădenii Alex Sabău și Ionuț Ianc, însă rămâne de văzut dacă ei vor apărea pe teren contra pecicanilor. În tabăra Progresului, Dumitru Copil e incert ca urmare a unor probleme la tendon.

Formații probabile:

Ghiroda: Șipoș – Semeniuc, Bocșan, Jovanic, Liuba – Jichici, Bâte – Mancaș, Herci, Budur – Baranyi.

Pecica: Creța – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – S. Popa, Arsene – Mager, Bozian, Tiric – Szekely.

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj) – Ioan Cozorici (Zalău), Lazăr Seiche (Sânmihaiu Almașului – Sălaj)

Observatori FRF: Cornel Corocan (Reșița), Cristina Petrean (Hunedoara)

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close