Handbal

Echipele arădene de Divizia A joacă pe semicerc în deplasare: Crișul are parte de un prim derby stagional, Beldiman dă examen pe Bega





După ce weekendul trecut au evoluat în Sala Sporturilor „Victoria”, echipele arădene de handbal implicate în competițiile de seniori au parte de deplasări complicate.

În special fetele de la Crișul Chișineu Criș întâlnesc cealaltă formației a seriei cu maxim de puncte după runde, nimeni alta decât campioana stagiunii precedente. CSM Târgu Mureș e pe doi ca urmare a golaverajului inferior (+ 9, față de +20 al „alb-albastrelor”), însă Sebastian Tudor susține că va fi o luptă în trei-patru pentru șefia campionatului în acest sezon. „După părerea mea, va fi o întrecere mai echilibrată decât precedenta. Atât noi, cât și Reșița și Oradea am făcut transferuri importante și ne putem bate cu șanse bune pentru locul 1. O să fie și ceva surprize, dar pe noi ne interesează acum punctele de la Târgu Mureș. Una dintre precocupările noastre în primele două meciuri a fost aceea de a evita accidentările, în așa fel încât să ne putem pregăti bine și să  abordăm cu toate forțele deplasarea de sâmbătă”, spune antrenorul Crișului.

Dincolo, HC Beldiman a debutat cu stângul pe scena handbalistică rezervată seniorilor, însă prestația bună din disputa cu Sânnicolau Mare îi dă speranțe pentru jocul de duminică, de la ora 10. Arădenii evoluează pe Bega, contra celor de la CSU Politehnica Timisoara, care au avut parte de etapă liberă weekendul trecut. „Întâlnim o echipă puțin necunoscută, care s-a înscris în campionat pe ultima sută de metri. Anul trecut era formația secundă a lui SCM Poli, din Liga Zimbrilor, dar nu știm exact câți jucători mai au din acel lot. Vrem să facem un joc bun la Timișoara și să obținem un rezultat pe măsură”, a spus George Beldiman, antrenorul hanbaliștilor arădenilor.

Astăzi, în campionatul juniorilor I: Novaci – HC Beldiman 16-30!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button