Baschet

FCC Baschet Arad îşi prezintă lotul și noul echipament în amicalul cu maghiarele din Pecs





Până la debutul oficial în noul sezon al baschetului feminin românesc, FCC Baschet Arad îşi prezintă lotul într-un meci de gală cu formaţia maghiară, PEAC Pecs.

Partida se va disputa în faţa propriilor fani, sâmbătă seară, de la ora 18, la Sala Polivalentă din oraşul nostru, intrarea spectatorilor fiind liberă. În sezonul trecut, adversara arădencelor a terminat pe 4 sezonul regulat din Ungaria, pierzând în primul tur de play-off. Oaspetele îl au pe Peter Eleş în componenţa staff-ului tehnic, fostul manager al CSM Satu Mare, dar şi al Aradului, în perioada 2001 – 2002.

Cu ocazia acestui meci, „galben-albastrele” vor evolua în noul echipament de joc, marca Andu, pentru sezonul 2019-2020. Au trecut mai bine de 4 luni de zile de la ultimul joc disputat de FCC pe teren propriu, atunci când, arădencele cucereau medalia de bronz după succesul din meciul doi al finalei mici cu Olimpia Braşov.

Meciul de mâine seară este şi singurul meci disputat la Arad al elevelor pregătite de Dejan Mudreša în perioada pre-competiţională. Debutul oficial în noul sezon se va produce pe 9 octombrie, la Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button