UTA Arad

Cipri Rus a ajuns cota 6 goluri stagionale: „La Arad toată lumea vorbea despre Dinamo, dar noi nu ne permiteam să plecăm fără toate punctele de la Târgu Jiu”





Între campionatul ligii secunde și Cupa României, UTA a înscris 24 de goluri în acest sezon, între care 16 sunt semnate de atacanții săi. Cipri Rus e cel mai prolific, cu 6 reușite, în timp ce Vali Buhăcianu și Alex Ioniță au câte 5 goluri.

Spre deosebire de colegii săi, căpitanul „Bătrânei Doamne” a marcat numai în Liga 2-a, de două ori chiar astăzi, în succesul echipei sale la Târgu  Jiu. „Chiar dacă pe hârtie nu părea, știam  că vom avea parte un meci greu. Din fericire, am început foarte bine, am înscris la primele ocazii și ne-am făcut meciul ușor. Aveam o oarecare emoție, căci toată lumea de la Arad vorbea de meciul cu Dinamo, dar noi știam că avem o etapă cu presiune. Veneam după un semi-eșec acasă și nu ne permiteam să plecăm fără cele trei puncte de la Târgu Jiu. Au fost unele momente de relaxare, pentru că am intrat cu 2-0 la pauză și am luat gol imediat după ce am revenit de la vestiare. Adversarii au prins moral, dar apoi lucrurile au intrat în normal. Am jucat ca în prima repriză și am înscris. Ne înțelegem de minune în vestiae, avem un grup foarte frumos în vestiar”, a spus Cipri Rus.

Atacanții de meserie ai „roș-albilor” și-au împărțit golurile contra Pandurilor. „E foarte bine că marcăm cu toții, dar și antrenăm asta, nu e o întâmplare. Sperăm să o ținem tot așa, pentru că, dacă vrei să promovezi, trebuie să ai atacanți care marchează meci de meci”, mai consideră fotbalistul de 28 de ani.

Marți, pe „Motorul” vine prim-divizionara din Șoseaua Ștefan cel Mare a Bucureștiului, iar căpitanul UTA-ei punctează: „Acum ne putem gândi la meciul cu Dinamo, va fi unul frumos din mai multe motive. Dinamo nu a mai jucat la Arad din 2008. Am mai adus echipe de Liga I la Arad, dar nu una cu o asemenea tradiție. Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să ne calificăm în optimile Cupei”.

De la revenirea la Arad în vara anului trecut, Cipri Rus a marcat nu mai puțin de trei goluri împotriva Pandurilor, formație pentru care a evoluat în turul de campionat 2017-2018. Cu cele 6 goluri stagionale, Cipri Rus e pe locul trei în clasamentul golgheterilor condus de Ovidiu Herea (Metaloglobus), cu 8 reușite și Vali Alexandru (Buzău), cu 7 reușite.

FOTO: Viorel Musca









5 comentarii

  1. felicitari pentru victorie Cipri acun nu imi doresc decit un meci bun contra lui dinamo dar cel mai inportant e sa cistigam contra celor de la Daco Getica haide UTA haide Arad

    0
    0
  2. UTA are fotbalisti mai valorosi decat javrele! Concentrare maxima si profitam de fiecare atac! Asa aducem si trupa ciobanului la Arad !!!

    0
    0
  3. Oportunitate cu cei trei atacanți. Aici poate sta cheia victoriilor !! Ei ,ca și profesioniști sa accepte alegerea antrenorului. Antrenorul la rindul lui. inspirat. E greșită ideea cu rotația fara forma sportivă .!! La grămada de idei pentru păstrarea și dezvoltarea. relațiilor de joc ,o singura și ,,,batrineasca” obișnuință ….,,,JOCUL SCOALA . !!! Cei mai vechi in meserie ,zimbesc cei mai tineri învață !!!

    0
    0
  4. Balint, te iubim si tot respectul! Impreuna, antrenor, fotbalisti, manageri, suporteri, putem construi un al doilea CFR, al Romaniei, cu care sa participam in Champions League sau Europa League. Prin munca, vorba putina, tactica nemteasca, putem aduce un Barcelona sau Real Madrid la Arad. Nu cred ca ne-ar strica venituri, gen 8.000.000 euro. Impreuna, suntem spartanii de neoprit!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button