UTA Arad

La aniversarea zilei de naștere, Moise și-a făcut cadou două „asisturi”: „Un meci controlat pe toată durata sa, să ne lăsăm toată energia pe teren cu Dinamo”





Laszlo Balint a apelat la trei juniori pe toată durata partidei de la Târgu Jiu. Unul dintre ei, Damian Isac, a fost perechea lui Romario Moise în centrul liniei mediane, acolo unde „roș-albii” au arătat mult mai bine decât la meciul cu Mioveniul. Asta, poate și zilei foarte bune prinsă de fotbalistul împrumutat de la Astra Giurgiu, care a făcut bine ambele faze ale jocului.

Chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani, Romario Moise și-a trecut în cont și două pase decisive, ambele din corner, pentru C. Rus, cu mențiunea că la prima pe traiectorie s-a aflat și Ioniță. „A fost un meci pe care l-am controlat pe toată durata sa. Am avut unele probleme la fazele fixe, dar se mai întâmplă. Mă bucur că am câștigat la o diferență de trei goluri și suntem acolo, în față. Personal, am avut o perioadă de acomodare, am început să mă cunosc mai bine cu toți colegii, cu staff-ul și cu tot ce însemnă UTA. Sper ca randamentul meu să crească de la meci la meci și să legăm cât mai multe victorii”, a punctat mijlocașul arădenilor.

Următoarea partidă oficială a „Bătrânei Doamne” e în compania prim-divizionarei Dinamo, în 16-imile Cupei României. „Va fi un meci frumos cu, genul de meci pentru care ne-am apucat de fotbal. Trebuie să ne lăsăm toată energia pe teren și să încercăm să câștigăm”, a mai spus sărbătoritul zilei în „alb-roșu”, felicitat imediat după ultimul fluier de colegi și staff, după cum se vede în imaginile de mai jos:

FOTO: Viorel Muscă

3 comentarii

  1. LA MULȚI ANI MOISE ,sa ai parte de bucurii și sănătate în viață. La multe realizări cu UTA ARAD…..sa vina Dinamo la rînd. UTA-Dinamo 1-0.

    0
    0
  2. La multi ani cu multa sanatate !!!!! Sa fii eroul nostru de fiecare data!!! Sa promovam cu tine impreuna!!! Si te muti la Arad ca aici e mai bine !!!

    0
    0
  3. La o promovare și la atmosfera arădeană ,Moise. va dori o rămîne la UTA !! Ani de zile, Giurgiu peste Arad !! Nici în visele cele mai rele nu era admis .Cu admirație față de patronul Astrei ,cu mintea mergem spre deschiderea de gentelmeni a baronului NEUMAN . Nu că a făcut echipa . A făcut copia ARSENALULUI !! pe plaiuri mioritice !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button