UTA AradzTOP ARTICOLE

Livetext, ora 16.30, Cupa României: UTA – Dinamo 1-3, final





Începând cu ora 16.30 vă vom relata principalele aspecte de la partida UTA – Dinamo, din 16-mile Cupei României. Partida este televizată și poate fi urmărită pe Disgisport 1.

Formații oficiale:

UTA: Bolboașă – A. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Lorenzi, Isac – Ursu, Moise,  Buhăcianu – Rus,. Rezerve: Iacob – Vulturar, Hrezdac, Miculescu, Oroian, Șeroni, Ioniță. Antrenor: Laszlo Balint.

Dinamo: Straton – Ciubotariu, Puljic, Popescu, Corbu  – Răuță, I. Filip, Nistor – Sorescu, Montini, Moldoveanu. Rezerve: Piscitelli – Neicuțescu, Grigore, Bru, Mendes, De Moura, Klimavicius. Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Arbitri: Horațiu Feșnic – Alexandru Cerei (ambii din Cluj), George Neacșu (Curtea de Argeș).

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița), Călin Orbonaș (Hunedoara).

Arena Motorul e arhiplină, spectatorii stau și în picioare, lângă gard. Inclusiv la peluza de lângă tabela privitorii stau ca sardelele, după ce Primăria a completat cu scânduri scaunele lipsă. Însă, acolo. au luat loc în special grupele de copii și junoiori ale cluburilor UTA și Atletico. În peluza opusă, aproape toți fanii arădeni  formează galeria, ca și la derby-urile cu Poli de pe arena din Aradul Nou. De fapt, în colțul dinspre șosea, organizatorii au mai instalat o mini-tribună de aproximativ 50 de locuiri.

Vremea e închisă și răcoroasă, dar nu plouă încă la Arad. Ambele formații au făcut un mix între titulari și rezerve.

Min. 1: A început partida de la Arad, UTA e în roșu-alb, Dinamo în negru

Min. 6: Corner bine bătut de Moise, mingea ajunge în 6 metri la Melinte, care nu poate relua curat și Straton îl blochează la timp

Min. 10: Moise a centrat dimn corner, Ilie a reluat cu capul mult peste poartă

Min. 11: R. Moldoveanu a evartizat pentru o intrare tare la A. Rus

Min. 13: GOL Dinamo! Nistor i-a pasat pe culoar lui Moldoveanu în dreapta, acesta preia bine de lângă Tomozei și, din 14 metri, trimite un șiret plin ce nu poate fi parat de Bolboașă

Min. 18: GOOOOL UTA! Buhăcianu primește un balon în stânga, îl fentează pe Ciubotariu, pasează pe jos la colțul scurt, de unde Moise trimite în plasă printre picioarele lui Puljic tot la colțul scurt

Min. 23: Montini a centrat din stânga, Ciubotariu, urcat în atac, a tras slab pe lângă poartă

Min. 27: Corbu a centrat din stânga, Moldoveanu a lovit puternic balonul cu capul din 11 metri, Bolboașă a respins în lateral

Min. 30: Moise a centrat puternic în fața porții, Buhăcianu își dă drumul la alunecare, dar nu reușește să se întâlnească cu mingea în 6 metri

Min. 33: Isac e avertizat după un fault la Nistor

Min. 37: Cartonaș galben pentru Montini, fault la A. Rus

Min. 44: I. Filip a tras de la 28 de metri mult peste poartă

Min. 45+1: Pauză

Min. 46: A început repriza a doua, fără schimbări.

Min. 47: Corner de pe stânga pentru Dinamo, Nistor centrează înc areu, Popescu se înalță și trimite cu capul din 8 metri, pe lângă poartă.

Min. 53: Buhăcianu a pasat de pe stânga în centrul careului de unde C. Rus a șutat cu exteriorul fără preluare, dar puțin peste poartă.

Min. 55: Schimbare la Dinamo: Neicuțescu în locul lui Montini.

Min. 58: Gol Dinamo! Acțiune pe dreapta a dinamoviștilor, Sorescu pasează din offside la Nistor care sutează puternic în crosde la 8 metri ușor lateral dreapta în plasa lui Bolboașă: 1-2

Min. 63: Schimbare la Dinamo, Moura intrî în locul lui Moldoveanu.

Min. 66: Schimbare la UTA, Ioniță intră în locul lui C. Rus.

Min. 67:  Cartonaș galben De Moura.

Min. 72: Ocazie mare pentru Dinamo, Nistor îi paseazî în careu pe dreapta la Neicuțescu, acesta șutează la colțul scurt dar prinde Bolboașă.

Min. 79: Ultima schimbare la Dinamo: Bru intră în locul lui Răuță.

Min. 82: Gol Dinamo! Neicuțescu primește o pasă lungă, pătrunde în careu pe dreapta şi îl învinge pe Bolboaşă: 1-3

Min. 85:  Cartonaș galben pentru Popescu.

Min. 87: Melinte șutează peste poartă din lovitură liberă de la 17 metri.

Min. 90+2: Schimbare la UTA, intră Oroian în locul lui Ursu.

Min. 90+3: Schimbare la UTA, intră Vulturar în locul lui Isac.

Min. 90+4: Fluier final, UTA pierde cu 1-3 partida cu Dinamo.









37 comentarii

  1. In liga I nu ai ce caută cu o așa apărare…am
    spus mai de mult timp că apărarea e praf e greoaie …pentru liga a II a e ușor de penetrat.dar pt L I e o problemă..

    0
    0
  2. O singura mare greșeală,la golul de 1-2 . Siguranță în apărare ,dar și unele riscuri la tranziție pe atac .Fara Nistor era un egal .Bun Rus ,fundașul. Lipsa mare Bustea ,că sa nu mai zicem de ,,,miracolele” lui Iacob ! Multe plusuri la evoluțiile in jocurile viitoare ale arădenilor Asta contează și asta se dorea . Ca un supliment echipa a. câștigat tehnic la tinerii de la ,,primavera ” !!!

    0
    0
    1. Mesaj pentru jucatori, foarte important.
      1.A. Dragi fundasi, daca nu va reveniti si daca nu puneti osul la bataie, UTA are sanse sa nu promoveze, din cauza voastra.
      1.B. Voi nu ati auzit de vorba aia, cea mai buna aparare este atacul, DE CE pasati, ca fundasi, cu portarul? De ce? Golurile s-au luat din prostia asta, de a pasa inapoi. Voi chiar atat de fricosi sunteti.
      1. C. Sa va fereasca D-zeu de blaturi sau sapaturi a lui Balint, ca va puneti un oras in cap.
      2.A. Dragi mijlocasi….putina creeatie…?!?!
      2.B. Voi sunteti mobilitatea de la mijloc, chiar nu puteti trage echipa dupa voi?
      3. A. Atacantii….hmmmm…mai au de lucru la relatii de joc.
      Per ansamblu, lucrurile stau astfel, ati vrut sa va masurati fortele cu o echipa de liga 1. Dinamo (locul 11). Ideea este, ca, la cum jucati acum, nu puteti sa va incadrati decat la locuri 12-14, adica retrogradabil. Trebuie sa bagati la cap un lucru, Daca nu munciti mai mult, daca nu sunteti o familie, daca aveti de gand de pe acum, sa va uniti ca o echipa, in Liga 1, nu aveti nicio sansa si voi stiti asta. E bine ca ati vazut unde sunteti…..departe. Si inca ceva, sunteti foarte fricosi, pai ce dracu, sunteti fetite sau barbati. Aradul a urmarit o echipa de fetite, barbati nu va puteti numi. Deci: munca, unire, agresivitate. E greu pentru voi?

      0
      0
          1. Eu ma refeream la ceea ce a scris Mihai . Ceea ce ai scris tu U …nu te contrazic . La Lorenzo am zis din primul meci cand l-am vazut ca nu alearga.

            0
            0
        1. Stiua asta..nenea. Dar, tu crezi ca are vreo sansa, cu echipa asta in Liga 1? Ca doar asta ne dorim, nu tot liga satelor. Te poti compara cu CFR, care numai din Europa League…culege 8 milioane. Dar, totusi stii ce avem in comun cu cei de la Cfr? Amandoua echipele au pornit din liga a 4 a. Ei, au un managament mai bun si o viziune a ceea ce vor mai buna. Noi, ne resamnam de peste 10 in liga satelor. Nenea!

          0
          0
          1. Pt u. 1. Liga 2 nu are legatura cu liga 1. Vezi istoricul…
            Dacă nu înțelegi ce zic, las o moarta.
            2. Tu compari la ora actuală UTA cu CFR? Sau orice echipa din divizia secunda cu una buna din prima divizie?
            Daca da, sa nu uiti ca sem 1 scolar dureaza anul acesta mai putin….deci trage tare…😉 încă mai e timp!

            0
            0
  3. Am scris ca UTA nu se califica in Cupa Romaniei si doar pe campionat se va axa !Toate cele 3 goluri incasate au fost luate din gafe pe partea stanga a defensivei utiste !Arbitrajul lui Fesnic a fost unul corect,A.Rus fiind cel mai bun utist si cand te gandesti la cum a cazut in acel duel,dar norocul a fost cu el.Felicitari utisti si succes cu a lui Baciu !

    0
    0
    1. …….corect……..obiectivul principal e campionatul – promovarea……..sa vazut clar asta……..dupa pauza…….nu au mai asa pus osul !!!!

      0
      0
  4. inca o data gol luat dupa un off side dejucat piate se gandeste balint sa joace altfel in aparare cum e acum practic nu ai aparare!

    0
    0
  5. Diferența de regulament . La B ești obligat sa joci cu doi tineri iar ăștia de la A joaca in plus în campionat cu om de 26 de ani , și el străin Naivitățile chiar la atac pot fi eliminate A văzut Balint .Optimismul era mare. Să nu uităm că Dinamo nu e Petrolul! Așa că D-ule Dascălu să ne păstrăm calmul pentru meciul cu Rapid. Când o mai ia pe ,,coaja” Man. City ,lumea nu se supăra . Nu joci singur și mai ales cu div. superioară. !!

    0
    0
    1. Domnule Ionescu ,am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din L II-a ,Mioveniul și am făcut doar egal, apărarea era plecată după țigări în 4-5 rînduri ,noroc cu portarul nostru ,vom juca și cu Rapidul care au jucători de viteză ,sincer nu vad prea bine apărarea ute-i daca nu se schimba nimic …vom juca cu daco getica sper că acest scor rușinos sa nu afecteze și mai mult moralul jucătorilor ..nu putem face o comparație între UTA și M.City. UTA e in B ,pasi greșiți adio promovare…nu poți să nu te superi de eșecuri.

      0
      0
    2. Meciul acestei saptamani este cel de sambata cu Daco-Getica pentru ca se joaca pe puncte. Cel cu Dinamo de astazi il consider un cadou al lui Gyuszi Balint si al echipei UTA facut aradenilor. Bun jocul echipei din prima repriza. In rest asa cum spune si domnul Gavrila Ionescu , mai este timp de pus la punct destule in jocul echipei. Principalul lucru este sa dim acolo la locurile 1-2. Cat despre cei nemultumiti si foarte acizi legat de jocul UT-ei va recomand sa cititi cat mai des comentariile domnului Gavrila Ionescu pe care-l consider un adevarat gentleman. Sunt sigur ca are o varsta frumoasa, a vazut foarte mult fotbal la varsta domniei sale, cunoaste fenomenul fotbalistic in amanunt, ” citeste” foarte bine jucatorii samd. Peste toate acestea dovedeste acel echilibru si intelepciune in comentarii. Un UT-ist cu radacini adanci. Toata stima si respectul meu domnule Ionescu.

      0
      0
  6. Un meci cu de toate și cu nimic. E ca și cum ai servi ciorba împreună cu felul doi și desertul în aceeași farfurie,iar în final rămâi cu un gust amar, din cauza jocului și ne miram ca ne fac toți sclavii lu steaua cand mult iubita, infratita
    noastră galerie scandează București steaua București.Gretos. Pentru noi doar UTA contează? Poate pentru unii!

    0
    0
    1. Ai dreptate.ce treaba am avut noi cu steaua,au venit la stadion sa sustina steaua sau uta? Respect pentru jucatorii dinamovisti care nu au provocat desi au fost injuratii in ultimul hal.majoritatea au venit la stadion sa injure dinamo

      0
      0
    2. Au scandat steaua si corvinul fiindcă aceste galerii ne sustin mereu. Chiar au fost multi hunedoreni in galerie

      0
      0
  7. Am vazut meciul si pot spune ca, UTA. a jucat bine prima repriza de la egal la egal cu dinamovistii dar repriza2a baietii nu au mai avut aceeasi prestatie si mai ales dinou apararea in care s-au facut greseli copilaresti de unde au si aparut golurile dinamovistilor!!! Totusi baietii au jucat destul de bine ,asta este ,UTA. a jucat totusi cu o echipa de liga1a cu jucatori mai bine cotati decat ai jucatorilor utistii !!! Asta este, capul sus , nu trebuie dramatizat si trebuie concentrat spre viitorul meci cu Daco – Getica care trebuie castigat neaparat pt. ca, UTA. nu isi permite sa faca pasi gresiti daca se vrea promovarea !!! Capul sus baietii, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  8. Asta e….., acuma am văzut pe unde suntem. Mai e ceva de lucru în fiecare compartiment, plus în iarna vreo doi jucători cu profil defensiv, doi da buni!

    0
    0
    1. Stiti care sunt problemele noastre a romanilor, privite din Germania (motorul Europei): ne credem destepti (dar suntem destul de inapoiati ca natie), suntem aroganti, suntem inganfati, suntem indolenti, ne credem buricul pamantului, dar….din pacate….suntem 0 barat. De ce am scris asta….pt ca inclusiv aici….regasesc acesti romani. Oameni buni, chiar nu vreti sa vedeti unde va sunt defectele?

      0
      0
  9. Ai dreptate Strong Red, UTA-ei ii mai trebuiesc inca vreo 2-3 jucatori buni in aparare si la mijlocul terenului , unul mingicar care le are cu tehnica in rest cred ca UTA. este pe drumul cel bun cu Laszlo Balint !!!

    0
    0
  10. Cred că UTA şi-a atins scopul de a aduce o echipă de liga 1 la Arad. Cu atat mai mult că a fost Dinamo. Din comentarii se intelege că nu scorul supără ci atitudinea jucătorilor din a doua repriză. Posibil ca Balint să nu-şi fi dorit prelungiri, risc prea mare la acidentări şi oboseală. Aşa că trebuie să le multumim si să le urăm succes sambătă şi cu rapidul.

    0
    0
  11. La momentul meciului, Dinamo era un adversar eliminabil. Faptul că ne-au bătut, destul de clar, arată că suntem , totuși, departe de nivelul Ligii 1m chit că nici acesta nu e nu știu ce… Și, sigur, că mai avem de meșterit la echipă. Avem portar și atacanți, mai rămâne de reparat doar ce se întâmplă între ei.
    Altfel, cred că greșim insistând pe ideea că, trăgând la promovare, putem neglija Cupa… Pentru un club cu adevărat profesionist (sau măcar serios, chiar dacă amator), fiecare meci contează: pentru punctele din campionat, calificarea mai departe în cupă, spectatorii care vin sau, pur și simplu, formarea echipei.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button