UTA Arad

Uhrin jr și-a atins scopul la Arad: „Dacă nu eram concentrați am fi pierdut cu siguranță, e greu să joci aici datorită suporterilor și gazonului sintetic”





Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după un joc strâns pe „Motorul”, în care Dan Nistor și-a arătat clasa și a făcut diferența, cu un gol și două pase decisive pentru juniorii Moldoveanu și Neicuțescu

Dușan Uhrin jr. a spus la final că nu a fost tocmai ușor să o întâlnești pe UTA, la Arad.  „Ne-am atins obiectivul, am vrut să trecem în runda următoare a Cupei. Am fost concentrați în totalitate la acest joc. A fost un meci greu pentru că UTA a jucat bine, în special în prima repriză, dar mai apoi noi am mai înscris două goluri și ne-am calificat mai departe în Cupă. Este greu să joci aici datorită suporterilor, dar și a gazonului sintetic. Dacă nu eram concentrați am fi pierdut cu siguranță. Sunt fericit că jucătorii noștri și-au arătat adevărata față”, a punctat antrenorul „câinilor”. 

Întrebat dacă echipa împotriva căreia a jucat azi s-ar descurca în Liga I, cehul a adăugat: „Nu știu dacă UTA ar putea juca în prima ligă, depinde de ei. Va fi greu, dar până la urmă de ce nu? Nu cred că acest stadion ar putea găzdui meciuri în prima ligă, dar, din ce știu, se construiește un altul nou stadion pentru Liga I și le doresc să promoveze celor din Arad”

UTA – Dinamo 1-3 a fost cea de-a doua victorie pentru o echipă antrenată de Uhrin jr. la Arad. În septembrie 2007, Poli se impunea în derby-ul Vestului cu 3-2, după „tripla” lui Gigel Bucur, în timp ce pentru „roș-albi” marcat Todea și Bălțoi.









3 comentarii

  1. Omul e modest, precum e și Nistor când e in lotul național (dacă joacă),din păcate am rămas prea in urmă, Aradul și UTA, păcat că potențial avem,hai UTA,hai Aradul,hai la meciuri etapă de etapă că merită enorm de mult sa fii suporter al

    0
    0
  2. Le-a bagat Dumnezeu mana in cap cainilor cu Dusan Uhrin antrenor….sa recunoastem!
    Am vazut altceva,de fapt o vedem de cand a fost instalat….Ce tricotari de pase,ce desene….Nistor?Factor decisiv…nu alearga mult,dar este peste tot,la momentul potrivit si parca mereu nemarcat,mentionand ca nu sunt dinamovist.Exista totusi niste jucatori la Dinamo,care nici la Snagov nu ar avea loc….Dar este problema lor si sa ne vedem de ale noastre,mai bine….
    Avem nevoie de 3 puncte cu Blato Getica si apoi alte 3,alte 3!

    0
    0
  3. Cica puteau lua bataie din cauza terenului si suporterilor nu din cauza echipei. Cica Uta nu Ar fii de Liga 1 a zis.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button