Liga a 2-a

Şoc în curtea liderului Ligii a 2-a după înfrângerea de la Piteşti: Lincar şi-a anunţat demisia, dar președintele lui Turris încearcă să-l întoarcă din drum!





Eşecul de marţi din 16-imile Cupei României, 2-3 pe teren propriu cu prim-divizionara Academica Clinceni, şi cel de astăzi, din etapa a 9-a a Ligii 2, 2-3 în deplasarea de la Campionii FC Argeş, adică primele înfrângeri suferite în acest sezon de Turris-Oltul Turnu Măgurele, par să fi tulburat apele la liderul Ligii 2. La finalul partidei de la Piteşti, antrenorul Erik Lincar şi-a anunţat jucătorii şi preşedintele că demisionează, anunţă DigiSport.

Eliminarea din Cupa României şi prima înfrângere suferită în acest sezon de Liga 2 de Turris-Oltul l-a făcut pe Erik Lincar să nu-şi mai dorească să continue pe banca echipei pe care o conduce din luna iulie 2018 şi pe care a promovat-o în Liga 2, unde se află pe locul 1, poziţie pe care o ocupă de cinci etape din nouă.

Singura explicaţie pe care a oferit-o antrenorul Erik Lincar a fost faptul că „trebuie să ai nişte principii”.

„Am cerut conducerii să accepte rezilierea contractului. Sunt de părere că trebuie să ai nişte principii clare în fotbal, pe care eu nu le încalc. Oricât de sus ai fi, trebuie să fii cu picioarele pe pământ, să fii obiectiv şi să încerci să faci ce e mai bine pentru echipă. Nu vreau să intru în detalii, dar după un an şi două luni în care situaţia a fost liniştită, în ultima săptămână s-au precipitat lucrurile. Mie îmi place unde mă duc să mi se dea încredere şi să reuşesc până la urmă să duc acea echipă la cel mai înalt nivel şi să construiesc o situaţie profesionistă”, a spus Erik Lincar pentru DigiSport.

Mădălin Ioniţă: „Pentru acest meci pierdut doar nu-i taie nimeni capul”

Preşedintele Mădălin Ioniţă speră să-l convingă pe Lincar să se răzgândească. „Am stat de vorbă puţin cu el după meci. Mi-a spus că este supărat şi că ar vrea să plece, dar că o să avem o discuţie săptămâna viitoare, după zilele libere. Nu cred că există vreo problemă, nu ştiu de ce ar lua o astfel de decizie. Pentru acest meci pierdut doar nu-i taie nimeni capul”, a declarat Mădălin Ioniţă pentru sursa citată.

Mesaj codat postat de Turris-Oltul

După această înfrângere, în jurul orei 20:00, la câteva ore după ce Erik Lincar îşi anunţase demisia, Turris Oltul a publicat următorul anunţ pe pagina sa de Facebook: ”Când cade zăpada şi suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supravieţuieşte!”, un pasaj celebru din serialul Games of Thrones.

Sursa: liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button