Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul și Filiașul și-au împărțit punctele! Moisă: „Construcție bună, dar inutilă când nu dai goluri” v.s. Ciurea: „Păcat că nu s-a marcat mai mult” + FOTO

Gloria Lunca Teuz Cermei nu a avut forța să bată două echipe oltenești la rând. Filiașul a avut o cu totul altă față în comparație cu Gilortul Târgu Cărbunești și a impus remiza în Țara Sămădăilor. Deși sunt neînvinși de patru runde, „alb-roșii” rămân în partea inferioară a clasamentului, iar regretul pentru ratarea tuturor punctelor în fața trupei lui Ciurea este destul de mare.

Fără Burlă, dar cu Vezan care a forțat spre final, Cermeiul s-a văzut condusă înainte chiar înainte de pauză. Reacție a existat, însă insuficientă pentru un succes ce ar fi dat mai multă încredere Gloriei. „Probabil, am făcut cea mai consistentă partidă de până acum. Am avut construcție bună, dar toate sunt inutile când nu dai goluri. Total cursului jocului au marcat oaspeții și noi a trebuit să alergăm după egalare. În a doua repriză, am pus mai multă presiune, am fost mai periculoși, au fost ocazii, am marcat un gol, dar pe tranziția noastră negativă s-au creat spații și au avut și ei vreo două ocazii. Îl felciti pe Dagău, a avut două intervenții salvatoare, pe toți îi felicit pentru joc, doar că am suferit la luciditatea în fața porții. Păcat că nu am bătut astăzi Filiașul, o echipă incomodă, cu jucători rapizi, dar care nu au fost mai buni ca noi. Am pierdut două puncte și urmează o deplasare la Craiova și un meci acasă cu Horezu, deci vom termina cu echipele oltenești”, a spus Flavius Moisă, care și-a mai motivat și unele alegeri de ordin tehnico-tactic și a caracterizat evoluția unor fotbaliști: „Am ales să joc cu Ciubotariu și Bulza și l-am scos pe Matiș, pentru că mi s-a părut că a luat decizii inadecvate în prima repriză. Posibil să fi fost mai bine cu el în teren, dar în acel moment l-am simțit pe Ivan (n.a. Ciubotariu) mai în formă. Gruiescu a avut evoluție oscilantă, specifică vârstei, s-a luptat, dar nu a reușit mari realizări. În schimb, Filip a jucat foarte bine, a alergat mult și cu folos, se vede progresul în cazul său”.

În fine, tânărul antrenor al Cermeiului a confirmat despărțirea de antrenorul cu portarii: „Seba Huțan nu mai face parte din staff, din păcate nu mai îi permite serviciul”.

 

Filiașul a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive cu o remiză muncită la Cermei. „S-au întâlnit două echipe bune, au fost multe ocazii de gol, păcat că nu s-a marcat mai mult. Felicit gazdele pentru joc, au pus presiune în special în repriza a doua. Noi avem câțiva jucători experimentați și foarte buni, la care am lipit juniori de 2001 de la care avem mari așteptări. Ghighilicea este jucătorul determinant pentru noi, a jucat bine în toate etapele, iar astăzi pe lângă gol a mai avut vreo două ocazii mari. Dacă mai reușim să aducem doi-trei jucători buni putem să ne gândim la obiectivul locurilor 1-6. Avem evoluții oscilante, dar ne pregătim și vom crește în joc, sunt sigur de asta”, a punctat și Gigi Ciurea, antrenorul oltenilor.

 

Cele două echipe rămân colege de clasament, locul 13 pentru Cermei, respectiv locul 12 pentru Filiași. Dacă elevii lui Nagy, Moisă și Sas trebuie să se autodepășească dacă vor să scoată ceva săptămâna viitoare, de la Turnu Severin, în fața liderului FC U Craiova, ACSO nu ar trebui să aibă probleme acasă, cu LPS Cetate Deva.


Galerie foto Gloria LT Cermei – ACSO Filiași 1-1


 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close