National Sebis

Sebișul – neînvinsă de o lună de zile, dar Somcherechi își dorea mai mult la Becicherecu Mic: „Am făcut un joc bun, dar sunt total nemulțumit de rezultat”





În etapa cu numărul 6 a Ligii a 3-a, Național Sebiș s-a deplasat în „fieful” uneia dintre cele două formații ce nu cunoscuseră gustul înfrângerii până acum, alături de liderul FC U Craiova. Bazându-se pe câteva elemente cu mare experiență, ca Z. Radu, Zurbagiu, M. Toma, Bîrză sau Anagor, Fortuna Becicherecu Mic e o nucă tare în C4, însă tânăra formație sebișeană i-a ținut piept.

Naționalul a impus remiza în județul Timiș, dar se putea și mai bine atâta timp cât a evoluat aproape o oră de joc în superioritate numerică după eliminarea lui Soare. „Am făcut un joc bun, dar sunt total nemulțumit de ratări și de rezultat. Trebuia să luăm trei puncte, gazdele nu au avut nimic în prima repriză, doar golul norocos, iar noi am avut două ratări imense prin Balha. După pauză, când eram și în superioritate, am mai avut o bară transversală, au avut și ei ceva, dar nu mare lucru. Păcat că ducem de multe ori mingea în careul advers, dar nu reușim să finalizăm. Aici stăm mai prost, mai avem de lucrat pentru a avea luciditate în fața porții adverse. Îi felicit pe băieți pentru joc, avem un șir de patru meciuri pozitive, din care două victorii. Sperăm să continuăm așa și săptămâna viitoare când primim vizita echipei din Pecica, poate cea mai în formă dintre arădene după primele șase etape”, a spus Dănuț Șomcherechi, antrenorul trupei de pe malul Crișului Alba la finalul disputei de la Becicherecu Mic.

Până la urmă, timișenii par mulțumiți cu punctul scos pe teren propriu, atâta timp cât au jucat în zece din minutul 35. „Important este că nu am pierdut. A fost un meci pe care l-am controlat în prima repriză, mai ales după ce am reuşit marcarea golului. Dar, după eliminarea uşoară a lui Soare pentru două galbene, ritmul a scăzut. După părerea mea, rezultatul este echitabil”, a spus Vasile Luță, antrenorul Fortunei pentru sporttim.ro.

Sebișenii sunt pe locul 10, dar la doar două puncte de un loc pe podium. Becicherecu Mic are bronzul în acest moment și vine la Pîncota pentru „duelul” cu formația rănită a lui Flavius Sabău.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button