Stranieri aradeni

Arădeanul Adi Petre, pe coperta FIFA 2020!





Arădeanul Adrian Petre a fost introdus pe coperta celebrului joc FIFA 20. Mai precis, e vorba despre ediția dedicată clubului său, Esbjerg, din Danemarca, acolo unde atacantul de 21 de ani s-a transferat de la UTA în vara anului 2017 pentru 500 de mii de euro.

Probabil, reprezentanții EA Sports au ținut cont de cifrele lui Petre în tricoul „delfinilor”, care sunt cu adevărat importante. Arădeanul a ajuns la cota 29 de goluri în 74 de partide bifate la Esbjerg,  cifră la care se mai adaugă șase pase decisive. În noua stagiune, fotbalistul crescut de Cristi Păcurar la Atletico a strâns 5 reușite în campionat și Cupă.

Esbjerg a încheiat sezonul precedent pe locul trei, dar a fost eliminată din preliminariile Europa League de Soligorsk (Belarus), scor 2-0. Acum, echipa arădeanului pare departe de performanța din sezonul precedent. Cu nouă puncte, Esbjerg este penultima în Danemarca.

FIFA a fost lansat pe 27 septembrie și este disponibil pe patru platforme: Xbox One, PC, PlayStation 4 și Nintendo Switch. Ediția trecută, FIFA 19, a fost ultima lansată pe Xbox 360 și PlayStation 3.

Un comentariu

  1. În sfârșit mai da cineva și pase de gol, cãci restul dau doar asist – uri. Săracă limba romană !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button