Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

15 minute perfecte pentru arădeanul Petre, Man și Oaidă au pus și ei umărul la succesul României U21 contra Ucrainei!





Reprezentativa Under 21 a României țintește o nouă calificare la turneul final după cea din acest an. După eșecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, tinerii „tricolori” și-au luat revanșa cu un succes clar contra Ucrainei, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Totuși, acesta s-a conturat doar spre final, un aport important avându-l și arădeanul Adi Petre.

Dennis Man și Răzvan Oaidă, fotbaliștii crescuți de Atletico și colegi și acum la FCSB, au fost titulari pentru România și au fost aproape să producă golul de 1-0 în debutul reprizei secunde. Man a tras bine de la 18 metri, portarul advers a respins, iar Oaidă a reluat tot în apărătorul buturilor ucrainiene. Tabela a fost, în cele din urmă modificată în minutul 75. Man i-a pasat în dreapta lui Boboc, acesta a centrat pe colțul scurt, de unde Moruțan a înțepat balonul în plasă.

În minutul următor, Mirel Rădoi l-a introdus pe teren și pe Adrian Petre și tabela avea să se rotunjească până la final. Atacantul arădean al lui Esbjerg a provocat autogolul lui Cheberko, din minutu 80, iar la ultima fază a meciului a insistat la un balon ce părea pierdut, a trecut elegant de portar, apoi de ultimul apărător și a înscris în poarta goală.

Ar mai fi de menționat că „tricolorii” au terminat meciul în zece și asta pentru că înlocuitorul lui Man, Marius Marin a fost eliminat la numai 1 minut de la intrarea pe gazon (85).

Formații:

România U21: Vlad – Boboc, Pașcanu, Chindriș, Velisar – Moruțan (Ad. Petre 76), Băluță, Oaidă – Man (Marin 84), Ganea (Olaru 76), Drăguș (Mihăilă 63)

Ucraina U21: Bilyk – Popov, Cheberko, Bykov – Milovanov, Lednev (Mudryk 71), Chekh, Shaparenko, Dubinchak – Topalov (Tsitaishvili 58), Rusyn (Supriaha 71).
și după intrarea arădeanului Ad

România – Irlanda de Nord, de pe 14 octombrie, de la ora 20:30 , de pe stadionul „Anghel Iordănescu” (Voluntari), este următorul meci al „tricolorilor” mici în preliminariile Euro 2021.

Clasamentul Grupei 8

1. Finlanda 7p
2. Danemarca 6p
3. România 3p
4. Ucraina 3p
5. Irlanda de Nord 2p
6. Malta 1p









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button