Alte sporturi

Arbitrii, observatorii și ziariștii arădeni au dat la pește la Cupa de toamnă AJF Arad! +FOTO

Găzduită de balta de la Bocsig, competiţia organizată de AJF Arad a avut la start în ediţia autumnală din acest an zece pescari. Participanţii s-au întâlnit încă de la mijirea zorilor pe malul apei şi, după cafeaua de dimineaţă, au trecut la tregerea la sorţi a standurilor, prepararea nadelor, care mai de care mai aromate şi la mânuirea lansetelor.

Ceasurile s-au scurs pe nesimţite sub mângâierea soarelui prietenos de octombrie, astfel că, la orele prânzului, în prezenţa lui Vasile Rad, secretar general al AJF Arad şi a doamnei primar din Bocsig, Teodora Abrudean, s-a trecut la stabilirea iararhiei, acordarea premiilor şi condimentata – ca de obicei – repriză a treia…

4 sponsori au oferit premii pescarilor

Ediţia din acest sezon a competiţiei la care au participat arbitri, observatori şi ziarişti arădeni a fost una bogată în premii. Nu mai puţin de patru magazine de pescuit au răspuns afirmativ solicitărilor lui Bogdan Cioara (corespondent Libertatea), care s-a ocupat de acest aspect al competiţiei. Acestea sunt, mulţumindu-le într-o ordine aleatorie: Fir Intins (Calea Victoriei nr. 17, dl. Adrian Petrişor), Super Pesca (UTA, Calea Aurel Vlaicu, nr. 28-30, dl. Flavius Hărşan), Arrow International (Aradul Nou, Calea Timişorii nr. 45, vis-a-vis de stadionul Motorul, dl. Cristian Herman), Articole pescuit (dl. Bela Szepesi, str. Şt. Cicio Pop nr. 20, lângă Piaţa Mare).

Podiumul a fost format, în urma unei cântăriri minuţioase a capturilor – care, de această dată, nu au rupt gura târgului – din: Leontin Buda, Viorel Muscă, Nicolae & Ştefan Iacob, iar diplome de participare au mai primit Alexandru Lovasz, Bogdan Cioara, Sorin Saladea, Vasile Rad, Laurenţiu Olariu, Iosif Gyenge (invitat special), precum şi Marius Abrudean, gazdă primitoare a evenimentului şi Gheorghe Palcu, responsabil cu meniul la ceaun, un adevărat festin culinar.

De asemenea, au fost premiaţi şi câţiva copii care şi-au încercat talentul de pescari în devenire, emoţia acestora la vederea liniilor cu plută, a cârligelor sau a firelor de pescuit fiind una de aducerea aminte…

Galerie foto de la Cupa AJF de toamnă la Pescuit sportiv

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close