UTA Arad

70 de minute pentru utiștii Isac și Miculescu în eșecul României U19 cu Lituania: Balint i-ar putea lăsa pe bancă cu Turris

După 1-1 cu Serbia și 0-1 cu Spania, pentru a-și asigura calificarea la Turul de Elită, reprezentativa U19 trebuia să învingă la un scor cât mai mare reprezentativa Lituaniei. Dar, naționala pregătită de Laurențiu Roșu nu numai că nu și-a luat punctele, ci a reușit contraperformanța să piardă cu o formație ce bifase zece înfrângeri (între care și acel 0-8 cu Serbia, din urmă cu trei zile) și o remiză în ultimele 11 confruntări oficiale.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Zingertas, jucătorul lui Hellas Verona, în minutul 54. Mijlocașii utiști, David Miculescu și Damian Isac au fost titulari și astăzi și au evoluat modest, în tonul echipei. Ambii au fost schimbați de Roșu în minutul 70 cu  Negrean, respectiv Ghindovean. Rămasă doar cu punctul în fața Serbiei, meci în care Miculescu a înscris singurul gol al „tricolorilor” la turneul de la Belgrad, România Under 19 a terminat pe ultimul loc în grupă și a ratat implicit calificarea la Turul de Elită, etapă necesară în drumul spre Euro 2020.

În tot acest timp, Laszlo Balint dă de înțeles că ia în calcul și un prim „11” peste două zile, la Turnu Măgurele, fără cei doi internaționali Under 19 pe gazon. „Trebuie să ținem cont de toate detaliile, noi am avut mai bine de două săptămâni să pregătim acest joc, în timp ce Miculescu și Isac au avut alte obiective. Se vor alătura doar marți seara lotului, deci nu vor avea nici un antrenament cu echipa înaintea acestui joc. Datoria mea este să găsesc cele mai bune soluții, avem variante pentru un prim <<unsprezece>> miercuri”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Comentarii Facebook

1
0

6 comentarii

 1. Daca si Lituania ne-a traso cu 1-0.Balint poti uita pe banca de rezerve pe cei doi utisti care au fost maini moarte in acest meci,dar si-n campionatul ligii a 2-a….!Chiar de nu joaca la Magurele cei doi,prcis UTA nu pierde ! Treziti-va tinerei…..!!!!

  1

  3
 2. Dragi jucatori, ganditi nemteste, sezonul acesta e sansa voastra si a echipei UTA, sa promovati in Liga 1. Aveti tot sprijinul moral, logistic, financiar. Nu dati cu piciorul acestei sanse. Uniti-va fortele, fiti o familie, luptati pana in ultima secunda si veti birui. Nu luati exemplu Lipovei, din sezonul trecut, care, odata ajunsa pe locul 1, s-a culcat pe o ureche si a pierdut sansa de a promova. Se zice, ca, odata in viata ai o sansa, nu o ratati. Impreuna, suntem puternici!

  8

  0
 3. O sa joace Rus si Oroian ca juniori… Echipa e clara :Iacob, Tomozei, Melinte, Ilie, Rus-Moise, Lorenzi, Oroian, Cipri Rus-Ionita, Buhacianu

  2

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close