Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să rupă blestemul remizelor la Hunedoara: „Nu ne sperie adversarul, avem jucători care pot face diferența oricând”





Deși e divizionara terță arădeană ce nu a cunoscut de cel mai mult timp gustul înfrângerii și anume din etapa a doua, Gloria Lunca Teuz Cermei este în zona „roșie” a clasamentului cu doar 8 puncte strânse. Problema „sămădăilor” este că au dat-o pe remize, ultima dintre ele venind acasă, în fața unei echipe cu pretenții (Horezu) pe care a condus-o până în ultimele 10 minute.

Chiar arădeanul Cristi Munteanu a egalat și Cermeiul trebuie să o ia de la capăt în următoarea partidă. Vorbim despre deplasarea de sâmbătă, de la Hunedoara, acolo unde Corvinul a avut rezultate contradictorii în acest debut de sezon. „Ne-am pregătit foarte bine, sperăm să facem un joc bun. Nu ne sperie adversarul, mergem la Hunedoara să câștigăm. Venim după o serie de o victorie și cinci egaluri, avem jucători cu calitate care pot face diferența oricând, așa că suntem încrezători în această nouă deplasare. Cel puțin ultimele partide de acasă le puteam câștiga, iar în deplasarea de la Craiova chiar am stat bine, puteam produce o mare surpriză. Avem încredere că va veni și victoria chiar sâmbătă, la Hunedoara”, spune Vlad Daina, mijlocașul de bandă orădean de 18 ani, sosit de la Diosig în această vară.

Ovidiu Vezan nu s-a antrenat în această săptămână și, probabil, nu va fi utilizat de Flavius Moisa. După deplasările de la Târgu Cărbunești și Drobeta Severin făcute în ziua meciului, cea din orașul Corvinilor e o bagatelă pentru „roș-albi”.

Formații probabile: 

FC Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Kovacs, Ciucurescu, Trăscan – Iacob, Bobină – Bloj, Cristian, Marinca – Vasinc.

Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Nistor, Burlă – Gruiescu, Rosenblum, Ciubotariu, Daina – Matiș, D. Bulza.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button