Ferroli, noul partener al UTA-ei înainte…Poli

Ferroli, noul partener al UTA-ei înainte...Poli

Clubul fanion al Aradului a anunțat un nou parteneriat. Chiar înainte de derby-ul cu Poli, compania Ferroli România, parte a grupului italian Ferroli, se înscrie pe lista de sponsori ai „roș-albilor”.

”Producător de echipamente de încălzire și climatizare renumit pe piața internațională de mai bine de 60 de ani, grupul Ferroli e prezent în România de două decenii. Fan al activității sportive de toate genurile, începând din acest an, Ferroli România s-a implicat în susținerea clubului UTA, pentru atingerea obiectivelor propuse.

Credem într-un parteneriat care va aduce rezultatele așteptate de toți cei implicați!” – e anunțul celei mai titrate grupări fotbalistice din Provincie.

Facebook Comments
16
0

4 comentarii

 1. Avatar

  Câți mai mulți sponsori
  FORZA UTA !!!!!!

  30

  0
  Răspunde
 2. Avatar

  Rezultate bune atrag si sponsori….Daca ne ajuta D-zeu,la promovare,se vor alatura mai multi….UTA este brand…..Trebuie cooptati aradeni bazati….Verbita,Musca,Blidar…..Trebuie si facuta pace si cu familia Tucudean…..Ce spune Pancu?”Nu imi este frica de nimeni,doar de UTA,de posibilitatile sale,….Ei sunt primii favoriti”,in viziunea mea…..Probabil ca stie Pancone ce stie….Sa-i dam dreptate……

  2

  0
  Răspunde
 3. Avatar

  Doamne ajută cîţi mai mulţi cu atît mai bine Forza Uta.

  2

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.