UTA Arad

Căpitanul Rus îi avertizează pe timișoreni: „Vom face tot posibilul să reparăm ultimul derby care s-a jucat la Arad!”





Sezonul trecut, UTA și Poli și-au împărțit punctele în cele două derby-uri. Dacă arădenii au triumfat cu 3-1 la Timișoara, rivalii s-au răzbunat pe „Motorul”, unde au învins în retur cu 2-0.

Căpitanul arădenilor, Ciprian Rus, a fost pe teren la ambele meciuri și este conștient de importanța derby-ului pentru publicul din orașul nostru. „Este cel mai așteptat meci de toată suflarea fotbalistică arădeană și tot ce ține de această echipă. Vom face tot posibilul să reparăm ultimul derby care s-a jucat la Arad, în care am avut o prestație dezastruoasă. De data aceasta va fi altceva, suntem mult mai puternici. Ca și căpitan, voi avea un rol important dintr-un anumit punct de vedere. Aș putea să vorbesc cu ei, să se mobilizeze și să-i fac să înțeleagă, pentru că majoritatea nu au mai jucat într-un derby cu Poli. Dar nu cred că se pune problema din punctul ăsta de vedere, toți băieții sunt conștienți și așteaptă cu nerăbdare meciul. După partida de ieri, Mister ne-a transmis în vestiar că, dacă vrem să dăm o importanță punctului muncit cu ardoare la Turris, trebuie neapărat să obținem cele trei puncte duminică” au fost cuvintele „vârfului” utist.

Atacanții „roș-albilor” sunt în mare formă în acest sezon, Rus și Buhăcianu fiind la egalitate pe prima poziție în clasamentul golgheterilor, cu câte 8 reușite. Însă Alex Ioniță aduce, la rândul său, multă ca calitate în ofensivă. „Oricare dintre noi trei cât a jucat și a făcut bine treaba, iar echipa stă foarte bine la goluri marcate.”

Pe 25 octombrie se face un an de la tragicul accident în care au pierit suporterii utiști Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, chiar înaintea unui meci cu Poli. „Nici nu știu ce să spun, încă o dată condoleanțe familiilor. Țin minte că era chiar înainte de meciul de la Timișoara, unde am avut o atitudine bună și am reușit să câștigăm. Chiar dacă a fost poate prea puțin, ne-am făcut treaba. Băieții lucraseră la coregrafia pentru un derby pe care nu au mai apucat să-l vadă. Suntem mereu cu gândul la ei, vom juca și în memoria lor duminică” a mai transmis Rus, poate cel mai iubit utist în rândul galeriei utiste.

Chiar pe 27 octombrie 2018, Rus reușea un assist și un gol în succesul cu 3-1 al „roș-albilor” pe „Dan Păltinișanu”.

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

  1. Cuprinși intr-o spirala ce urcă încet și sigur ,UTA poate confirma așteptările cu o victorie. Totodată se poate atinge ritmul și forma pentru partidele ce vor urma în cascadă ! Să ramina eventual problema prospețimii fizice.. Cu atît mai bine daca se. punctează și la capitolul. derby-uri adjudecate ! Așteptăm reactivarea juniorilor Miculescu ,Isac ,Hrezdac . Urmează după ei Salka și alt Gavrilă sperăm și mai bun ,și mai dedicat clubului, fata de cel plecat ! Un gând pios celor doi suporteri plecați prea devreme ,într-o stea. !! RIP !!

    0
    0
  2. Ce simetrie intre cele doua “derbiuri” jucate anul trecut. Nu cred ca cei doi suporteri ar fi fost mandri de cele doua meciuri.

    0
    0
  3. Turis ajunge in cele gandite initial,Rapidul pompat de catre toate site-urile,televiziunile si fituicile miticiene, face ceea ce banuiam prin antrenorul secolului,arogant,Pancu….
    Inca un esec si va zbura Pancone….Acel esec,imi doresc sa fie contra UTA-ei….
    Pa!Cica ii preia MIMI Stoica,care oricum nu il suporta pe Pancutiu….
    UTA.?…pasi mici,pentru un obiectiv serios!
    Bravo!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button