UTA Arad

Timișoreanul Melinte, înainte de vizita lui Poli la Arad: „Suntem mult mai valoroși decât ei și vom fi fericiți la final, UTA – a doua mea casă!”





Cristian Melinte este o piesă importantă în angrenajul UTA-ei în acest sezon, fiind titular în mare parte a meciurilor ca fundaș central și nu „închizător”, cum era folosit în stagiunea de primăvară. Duminică, apărătorul născut la Timișoara va apăra culorile UTA-ei în duelul cu Poli. „E un sentiment frumos, pentru că eu am debutat la UTA. Pentru Poli, cea a suporterilor, nu jucat niciodată, deci nu am nicio treabă. Chiar dacă sunt din Timișoara, mă interesează să câștigăm duminică, mai ales că pentru mine UTA e o a doua casă. Suntem conștieni că o să ne aștepte un meci foarte greu, un meci în care nu mai contează locul din clasament. Ei și-au revenit, nu mai sunt cei de la începutul campionatului și oricum la astfel de meciuri vin cu o dorință foarte mare de victorie”, spune Melinte, care debuta în tricoul „roș-alb” în Liga 2-a la numai 18 ani.

În sezonul trecut, utiștii au dezamăgit crunt în derby-ul de pe „Motorul”, pe care l-au pierdut cu 2-0. Acum însă, situația este alta. „Nu mai îmi doresc să mai trăiesc un derby cum a fost cel din campionatul trecut pentru că am făcut un joc foarte foarte slab. A fost și un moment mai neplăcut cu suporterii în vestiar, fiindcă țin mult la un astfel de meci, dar, duminică, 100% o să fie altceva. Ne dorim să facem fericiți toți susținătorii, care de această dată vor intra în vestiar să ne felicite. Suntem mult mai valoroși decât ei și eu cred că vom fi fericiți la finalul meciului. Obiectivul meu și al nostru este să jucăm la anul în Liga I, iar pentru asta trebuie să câștigăm”, mai spune al doilea căpitan al „Bătrânei Doamne”, după Cipris Rus.

Aseară, la Turnu Măgurele, Melinte a încheiat meciul pe postul de fundaș dreapta, după eliminarea lui Andrei Rus. În funcție de starea fizică a lui Bogdan Stancu, același lucru s-ar putea întâmpla și duminică. „Nu am mai jucat de mult timp fundaș dreapta, dar joc oriunde este nevoie de mine. Dacă joc fundaș dreapta o să dau tot ce pot pe acel post, chiar dacă nu este postul meu de bază”, a încheiat fotbalistul de 31 de ani.

 

Un comentariu

  1. Cu atat mai mult MELINTE, pt. ca sunteti mai valorosi decat cei de la Poli. Timisoara , trebuie sa si demonstrati pe teren acest lucru si sper ca o ve-ti face impinsi de iuresul debordant al bravei galerii si a tuturor suporterilor care vor veni la stadion. Va urez mult succes baietii sperand ca nu ma ve-ti dezamagi si la final sa ne bucuram cu totii , SUCCES si FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, V I C T O R I E !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button