Fotbal feminin

„Leoaicele” au șansa să-și ia revanșa după eșecul dur cu Galațiul în fața fotbalistelor de la Prundu Bârgăului





„Leoaicele” s-au oprit la trei victorii la contactul cu primul eșalon fotbalistic la fotbal feminin. Prima echipă lucrată, omogenă și cu fotbaliste cu certe calități le-au dat cu terenul în cap arădencelor (scor 0-8), care, însă, au șansa revanșei duminică. Problema lor este că, după Universitatea Galați, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic ajunge o altă formație cu pretenții, deținătoarea „bronzului” național la finalul stagiunii trecute și finalistă a Cupei României în vara lui 2017.

Mai mult, Heniu Prundu Bârgăului a început destul de bine și acest campionat, cu 4 victorii din 5 partide și va încerca să profite de faptul că Florin Bugar se află în plin proces de construcție a echipei. Cu siguranță, însă, AC Piroș Security va arăta ceva mai bine cu Heniu și asta pentru că va conta, în sfârșit, pe un portar de meserie. Brașoveanca Mirela Abălașei va debuta pentru arădence, mijlocașul Răduc urmând să reintre și ea în echipă după o perioadă în care a acuzat probleme medicale. Olariu este incertă, iar Sârbovan își va ispăși ultima etapă de suspendare.

Disputa dintre elevele lui Florin Bugar și Călin Luca e la concurență cu derby-ul Vestului la fotbal masculin, UTA – Poli, adică duminică, de la ora 11, pe arena din Sânnicolau Mic.

Clasamentul la zi în Liga I feminin









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button