Progresul Pecica

Pecicanii nu vor să strice seria bună a arădenelor în „fieful” ultimei clasate: „Echipele rănite – cele mai periculoase, dar nu concepem să pierdem puncte”





Progresul Pecica a pus capăt seriei de 5 rezultate pozitive chiar în compania conjudețenei Lipova, însă punctele pot fi recuperate rapid pe terenul ultimei clasate. Gilortul Târgu Cărbunești a încurcat-o doar pe Horezu cu o remiză în primele opt etape scurse din seria a IV-a a Ligii a 3-a și deja situația sa din clasament a devenit disperată.

Prin urmare, gorjenii se vor agăța cu dinții de un rezultat pozitiv cu trupa lui Stupar, Grad și Țapoș, care – însă – e pusă în gardă. „Din câte știm, vom da peste o echipă destul de bună, cu jucători experimentați, cu meciuri în eșaloanele superioare, ca Avramescu, Cârstiou sau Marius Ion. Am înțeles că nici nu joacă tocmai rău, doar că nu prea fac puncte. Și etapa trecută, la Becicherecu Mic, Gilortul a fost în joc până spre finalul partidei, așa că nu o subestimăm deloc. Apoi, se știe, echipele rănite sunt cele mai periculoase și asta a demonstrat-o și Lipova etapa trecută. Dar, repet, abordăm meciul foarte serios, plecăm de astăzi la Târgu Jiu și nu concepem să pierdem puncte mâine. Dacă echipele din Cermei și Chișineu Criș s-au impus la scor acolo, doar nu o să fim noi cei care stricăm această serie pozitivă a echipelor arădene la Târgu Cărbunești”, spune Cristian Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.

Delegația pecicană pleacă în jurul orei 14 spre orașul lui Brâncuși, urmând să se cazeze la Hotelul „Gorj”. La dispoziția lui Stupar revin mijlocașul Copil și fundașul Gabor, însă rămâne devăzut dacă fostul fundaș al UTA-ei va apela la vreunul dintre ei după doar trei antrenamente efectuate de aceștia. În schimb, atacantul Szekely și portarul Creța rămân în infirmerie.

Formații probabile:

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, M. Ion, Paștiu – Avrămescu, Cârstoiu – Passi, Bubuioc, Codin – Meliță

Pecica: Gârlea – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – S. Popa, Arsene – Mager, Puie, Bozian – Grigore.

Arbitri: Costinel Iacob (Craiova) – Răzvan Tudor (Craiova), Liviu Barbu (Videle – Teleorman)

Observatori FRF: Adrian Ion (Pitești), Teodor Biriș (Hunedoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button