Progresul Pecica

Stupar, după semieșecul Progresului de pe terenul „lanternei”: „Poate cel mai slab meci al campionatului, acuzăm oboseala!”





„Lanterna roșie” a încurcat socotelile celor de la Progresul Pecica cu o remiză (0-0) ce putea fi transformată chiar în victorie la cum a arătat jocul în ultimele 10-15 minute. La Târgu Cărbunești, „galben-albaștrii” au avut serioase probleme de exprimare în joc, Dan Stupar punând acest lucru pe oboseala ce s-a acumulat în cadrul lotului.

Situațiile din debut ale lui Arsene și un șut de puțin alături al lui Puie în finalul primei părți au fost singurele realizări ofensive ale nou promovatei arădene, care a cam fost înghesuită de Gilortul în final. „Exceptând primul sfert de oră, când am pus ceva presiune pe adversar, am făcut, zic eu, cel mai slab meci din acest campionat. Jocul m-a nemlțumit total și atunci trebuie să acceptăm această remiză pe terenul unei formații arțăgoase, care pare în revenire de formă. În schimb, noi suntem pe o pantă descendentă și asta în special din cauza unei oboseli pe care jucătorii noștri o resimt de două-trei săptămâni încoace. Unii dintre ei lucrează, vin la antrenamente după program și s-a adunat și la ei. Tocmai de aceea am schimbat puțin programul de antrenament, nu mai încărcăm atât de mult, sper să ieșim din această pasă. Aspectul fizic influențează fără îndoială și forma sportivă și atunci trebuie să gestionăm puțin altfel lucrurile. Sigur că ne doream mai mult din această deplasare, conducerea a făcut eforturi pentru a nu ne lipsi nimic, dar, câteodată, trebuie să acceptăm realitatea, iar aceasta este că azi nu meritam mai mult”, a spus Dan Stupar.

Pecicanii vor avea o noapte lungă și asta pentru că sunt invitați la nunta colegului lor, Evald Wild cu aleasa inimii sale, Anca Veronica. „Ne pare rău că nu-i putem duce în dar trei puncte, dar ținem să-i fim alături la acest eveniment unic în viața sa. Casă de piatră!” a mai fost mesajul antrenorului pecicanilor.

Peste o săptămână, Pecica încearcă să reia obișnuința viictoriilor pierdută în urmă cu două etape, la Sebiș, contra celor de la CSO Filiași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button